Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowa róża

smsy faceta

Polecane posty

Gość malinowa róża

czy to normalne, że męzczyzna w zwiazku, smsuje z kobietami poznanymi przez internet? Mój męzczyzna gra przez internet w gry na kurniku i potem smsuje z tymi kobietami z ktorymi gra bardzo mnie to niepokoi i uwazam ze to nie jest normalne grać sobie może ale dlaczego potem są jakies smsy? Dodam też że juz w tych smsach nie tylko jest mowa o grach ale opisuje co robi, jak spedza dzien boje sie że mnie oszukuje

Gość gwoli wyjasnienia...
gratuluje "lojalnego" meza! w obecnym swiecie w taki sposob zachowuje sie tysiace zonatych facetow, wiem, ze to zadne pocieszenie a jedynie dowod na to ze swiat wariuje...a my sie temu poddajemy pytajac, czy takie zachowanie jest normalne...nie, nie jest normalne(!!!)

Dodam też że juz w tych smsach nie tylko jest mowa o grach ale opisuje co robi, jak spedza dzien" skąd o tym wiesz co ona tam pisze?

Gość malinowa róża
bo czytałam te smsy. chce znac prawde

Gość skadi
faceci to duze dzieci, kazdy z nich chce byc ciagle dla kogos wazny, a zona juz opatrzona i nie taka nim zachwycona...a obce kobiety chca wiedziec o nim wszystko i na okraglo. dziwisz sie, ze go to bawi? ...tyle ze malzenstwo to nie zabawa, wrecz do czegos zoobowiazuje. powinien nie zakladac rodziny i wtedy uzywac wolnosci.

powinien nie zakladac rodziny i wtedy uzywac wolnosci. " myślę że brak inwigilacji w komórkę partnera załatwił by sprawę :) tyle ze malzenstwo to nie zabawa" a kto ci powiedział że bohaterowie tego felietonu to para małżeńska ? :D

Gość What about You Regres?
Regres -zgodnie z definicją medyczna oznacza: cofanie się w rozwoju :D ales sobie zapodał nickname:D:D:D:D ale kretyn jestes:D

wpisz jeszcze raz słowo Regres w google :D tylko teraz poprawnie ... ;)

Gość What about You Regres?
przykro mi ale ten termin przez większość odczytywany jest wlasnie w ten sposob I cannot help nothing about this:D

Oszukuje Cie, bo pisze komuś jak spędza dzień? Wiesz, właśnie dowiedziałam się, że oszukuję swojego partnera z przynajmniej pięcioma osobami różnej płci:D A naruszenie czyjejś prywatności nie jest oszukiwaniem?:o

ale ten termin przez większość odczytywany jest wlasnie w ten sposob " oczywiscie większość w twojej osobie :) Ułatwie ci zadanie : Krok pierwszy : Otwieramy dowolna przeglądarke klikajac myszka 2 razy :) u góry w pasku zadań wpisujemy adres strony www. Adres brzmi : www.google.pl następnie po otwarciu owej strony wpisz szukaną fraze w tym przypadku owym słowem jest "regres" ... wyskocza ci odnośniki ... kliknij ten 7 od góry , i wtedy zobaczysz coś co uzmysłowi ci że mój nick nie oznacza tego o czym myślisz ... mam nadzieję że dasz radę ? ;) brum 🖐️ helolłłłł :D