Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szamponetka 25

chyba jestem zazdrosna ... to taka brzydka cecha

Polecane posty

Gość szamponetka 25

mam 25 lat, skonczylam studia lic... na kierunku ktory mnie wogole nie interesuje, studia byly zaoczne..teraz pracuje w sklepie z butami. To nie jest szczyt marzeń, moim ambicji, ale coż tak wyszlo. Od zawsze bylam dobrą uczennicą, nie mialam problemow z nauką , co wiecej lubilam sie uczyc. Mature napisalam naprawde dobrze, dodatkowy przedmiot biologie wrecz wspaniale. I wybralam studia zaoczne na glupim kierunku, dlatego ze mieszkam w malej miejscowosci, bylam zwiazana z rodzicami i posluchalam ich .. zaluje bo moglam isc na biologiie dzienną i cos w zyciu osiągnąc. Teraz juz zawsze bede charowac w sklepie :( czuje sie niespelniona. Niedawno przyjechala do mnie bardzo daleka kuzynka, mature z ledwoscią zdala, ale o dziwo dostala sie na studia dzienne, mieszka sama w obcym miescie, usamodzielnila sie, teraz w wakacje będzie miec praktyki. Ma szanse na dobrą prace. Zdobędzie tytul mgr. inż i będzie kims w zyciu bedzie dobrze zarabiac.... kurva tak jej zazdroszcze :( ona nigdy nie byla prymuską a jednak na studiach idzie jej dobrze a ja zmarnowalam swoje zycie :( czuje sie glupia i nic nie warta :(

Gość szamponetka 25
a w dodatku krytukuje zaocznym ze ich poziom jest duzo niższy, to dodatkowo mnie dobilo, tak jakby wysmiewala sie ze mnie ze takie studia skonczylam...ehhh

Gość szamponetka 25
na dzienne juz nie pojde w zyciu :( bo teraz liczy sie cos innego, musze zarabiac aby sie utrzymac, kiedys ojciec mi pomogl placąc za studia ale okazalo sie ze byly to pieniadze wyrzucone w bloto