Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Opalona dzikuska

Dzisiaj powiedziałam szefowi, że odchodzę

Polecane posty

Gość Opalona dzikuska

i chyba nigdy nie czulam sie tak dobrze:) Jest tylko pewna sprawa, ktora mnie trapi - jestem po stazu i mialam miec zapewniona caglosc zatrudnienia, jednakze do podpisania umowy jeszcze nie doszlo, 8 mialam przedstawic umowe w biurze pracy, ale plany sie zmienily. Jutro mam zamiar isc i sie wyjerestrowac. Czy w zwiazku z tym on moze mi zrobic jakies trudnosci?

Gość Opalona dzikuska
nikt nie odpowie?:)

Gość Opalona dzikuska
Pytam czy on moze mi cos zrobic... Bo z urzedu to sie moge przeciez po proostu wyjerestrowac, wszystkie dokumenty ze stazu sa zdane

Gość była stażystka jakaś
jeżeli firma gwarantuje zatrudnienie po stażu to Ty musisz u niego zostac. Chyba, że coś było nie tak ze stażem. Jeżeli odmówisz traktują to jako odrzucenie oferty pracy i sami się wywalą z Urzędu. Poza tym wyrejestrowac możesz się tylko pod warunkiem podjęcia pracy którą znalazłaś na własną rękę.

Gość Opalona dzikuska
hm no i moga mnie wywalic, bo tutaj na pewno juz nie zostane, a jemu to bym dala rade zeby tak nie kombinowal i docenial pracownikow, nie bede marnowac zycia na siedzenie w 4 scianach, sama, na pakowaniu ciuchow za 1300 na reke jakie mi oferuje;/ dzieki za odpowiedzi