Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fndjgfhrgh

KRWIAK W CIĄŻY !!!!!!

Polecane posty

Gość fndjgfhrgh

Jestem w 4 tyg ciąży i zauważyłam wczoraj brązową wydzielinę. Pobiegłam dzis do ginekologa i powiedział mi że to krwiak między jajem płodowym a macicą. Powiedział też że ciąża może nie przetrzymać??????? Boję się strasznie. To moje pierwsze dziecko i chcę je urodzić za wszelką cenę. Czy któraś z was też tak miała???????

Gość nanananna
moja koleżanka tak miała i musiała leżeć i brała duopastion czy jakoś tak i krwiak się wchłoną dziwne że lekarz do szpitala cie nie położył

Gość fndjgfhrgh
Dostałam duphastonb i coś rozkurczowego

Gość nanananna
a kazał ci leżec??? ona mogła co najwyżej do wc wstać leżała kilka dni w szpitalu i tam lekarz obserwował jak się ten krwiak wchłania a ty na kiedy masz następną wizyte ??

Gość Anna Aleksandra
MIałam krwiaka, musiałam leżeć, dostałam jednorazowo zastrzyk z Kaprogestu i Duphaston. Leżałam a mimo tego krwiak wypłynął, na szczęście ciąża się utrzymała. Dziś moja córka ma pół roku, tak więc głowa do góry :) Będzie dobrze !!!

Ja też miałam krwiak. Wykazało go usg zrobione w 6 tc. Dostałam Duphaston i nospę forte. Lekarz od razu wysłał mnie na zwolnienie lekarskie, na którym zresztą zostanę już do końca ciąży. Dużo leżałam. Na szczęście w domu. Na usg zrobionym w 12 tc nie było śladu po krwiaku. Ciąża przebiega prawidłowo. Choć dużo bardziej uważam na siebie, często boli mnie brzuch itd. Ale mam nadzieję, że już do końca wszystko będzie dobrze. Obecnie jestem w 20 tc.

Gość fndjgfhrgh
Mi lekarz kazał też leżeć i nie przemęczać się. Dostałam Duphaston i Bromeragon czy coś takiego. Powiedział że szansa jest 50 na 50 ale jakoś nie mam do niego zaufania. Idę zaraz do innego ginekologa, tym razem prywatnie, zobaczymy co powie....

Gość nanananna
fndjgfhrgh i napisz co i jak

moja przyjaciolka od samego poczatku ciazy krwawila, okazalo sie ze ma krwiaka, takze rokowania nie najlepsze, poprzednia ciaze poronila do 12 tyg lecala 3x szpitalu z powodu krwawienia z tego krwiaka ktory sie oproznial obecnie jest w koncowce ciazy-tzn rodzi za miesiac, az do teraz lezy, tzn nigdzie nie chodzi ani na zakupy, nie gotuje problem z krwiakiem skonczyl sie z tego co pamietam jakos w polowie ciazy-tak gdzies 22 tyg ale nadal musiala lezec bo okazalo sie ze teraz problem z szyjka ma glowa do gory, jak widac mozna ciaze donosic :)

Gość fnfsnfsanf
Byłam przed chwilą prywatnie u gin i mnie zszokowała. Powiedizała że żadnego krwiaka nie ma!!! Ze ciąża jest prawidłowa i 6 tydz :) widizałam jak bije serduszko :) Nie wiem co tamteg gin widział ale na kasę chorych mnie przyjął,,,masakra

Gość jezusie .. hehe
wiesz co? ja na Twoim miejscu poszlabym jeszcze do trzeciego - prywatnie rzecz jasna. Porabani Ci lekarze. Mnie kiedys straszyli, ze za pare lat moge stracic wzrok bo mam jaskre....widze i mam sie dobrze