Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowana ona

dziewczynki kochane pomóżcie ...:(!!

Polecane posty

Gość zdesperowana ona

Jak to jest że bardzo szczupla dziewczyna, ciało wyzeźbione i wysportowane, stosujaca dietę i cwiczenia, posiada niewielki cellulit na udach ? czym to może byc spowodowane ? bo chyba nie brakiem ruchu ani dieta... np zdarza sie zjesc czasem kawlek pizzy czy hamburgera ale przewanie wazywa i gotowane mieso... jestem zalamana nie moge sie go pozbyc :( moze to byc spowodowane hormonami?? nie jem zadnych tabletek nie jestem w ciazy mam tylko małe problemy z tarczycą ( nie mam ani nadczynnosci ani niedoczynnosci ale jakis stan zapalny)... chyba wybiore sie do jakiegos dietetyka czy kogos... nie wiem nawet kto sie zajmuje takimi sprawami... nie moge pozbyc sie tego celllulitu!! dam za to kazda cene oczywiscie w granicach rozsadku :( jestem zdesperowana bo juz sa wakacje i plaza... pomózcie :( macie jakies pomysly czym to moze byc spowodowane :(???

Gość zdesperowana ona
halo :(....??

Gość hjhghghgf
ojej a ty nie wiesz ze celulit nie zalezy od grubosci ciała tylko od odrzywania?? moze byc tak ze bardzo gruba dziewczyna nie ma celulitu a bardzo szczupła ma. celulit to toksyny i widocznie ty je masz. grubosc ma bardzo niewielki wpływ na celulit, raczej co innego. celulit to toksyny.

ja też mam celulit i nie wiem jak się go pozbyć;/

Gość zdesperowana ona
tak wiem ze niezlaezy od grubosci.. ale psialam wyzej ze cwiccze is tosuje diete.. czasem sie zdazy zjesc cos tlustszego ale raz na ruski miesiac :( przewznie to wazywa i gotowane meso... pije zielona herbate litrami i cwicze dlatego martwi mnie to ze nie moge sie go pozbyc a robie wszystko... oprucz zabiegow kosmetycznych jakis drenazy limfatycznych czy cos boje sie z ezniszcze sobie tym skore:/

Gość ni nieeeeeQ
najpierw pozbądźcie się celulitu na mózgach!!!

Gość gość
GENETYKA i tyle :) Każdy ma większe lub mniejsze skłonności do cellulitu i tego nie zmienisz, jestem szczupłą osobą a go mam i jest widoczny na nogach, a moja mama należy do bardziej puszystych i nic na nogach nie ma, nawet rozstępów nie posiada na brzuchu po urodzeniu itp. i się ze mnie śmieje, że ja w jej wieku będę wyglądać jak stara baba..

Gość ulalllaaa
tak to jest, że kobiety maja cellulit i nie ma takich co go nie mają ciesz się, że masz mały

Gość zdesperowana ona
ona 13 slyszlam ze drenaz limfatyczny i mezoterapia beziglowa daja zajezyste efekty ale to jest drogie i bije se ze zniszczy skore.. wiesz pekajave naczynka.. itp.. ale jezeli nic mi juz niepomoze to chyba sie wybiore na taki zabieg :( jesli mas zniewielki cellulit to polecam kremy z avonu anev clinical wszystkie dotyczace cellulitu chyba trilaser lipo..cos tam.. dalam za nie 150 zl i zmniejszyly go o jakies 30% jest mniej widoczny golym okiem.. ale pod swiatlo widac go dalej :(

Gość działka za miastem
za celulitem chyba stoją hormony, ja jestem szczupła i też mam niestety

Gość hjhghghgf
słuchac bo nie bede powtarzac: 2 łyzki sypanej kawy 1 łzyka oliwy 1 łzyka cynamonu 1 łyzka imbiru kilka kropli wody by sie zrobiła packa smarujesz sobie uda i posladki. owijasz sie folia spozywcza w tych miejsach i zakładasz ciepłe rajstopki i siedzisz 30 minutek i czujesz jak ci dupsko grzeje. potem spłukujesz I OGLADASZ SWOJ TYLEK I SWIETERDZASZ ZE CELULITU PRAWIE BRAK, za dwa dni robisz tak samo I STWIERDZASZ ZE ZNIKNAŁ. niestety musisz powtarzac to raz na miesiac dwa. polecam bo działa.

Gość zdesperowana ona
no w sumie to tzreba kochac swoje cialo jakim jest i nic nieporadzisz... a zabiegow sie boje.. i chyba sie jednak nieodwaze... moze cis innego przyjdzie mi do glowy :) ale troszke mnie podnioslyscie na duchu :) dziekuje :*