Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coś czy nic?

Pytanie.....

Polecane posty

Gość coś czy nic?

Witam Mam pytanie, otóż nieraz chciałem spotkać się z pewną koleżanką sam na sam, tzn zaprosić ją na randkę, za każdym razem a było ich 3(wcześniej chciałem się spotkać tak po przyjacielsku kilka razy, nie na żadną randkę tylko tak pospacerować pogadać, odp nie moge, itp itd), odmawiała bo się z kimś umówiła, że głowa boli itd. Ja mam zasadę, że jak dziewczyna 3 odmówi to nie jest zainteresowana i ją olewam, aż pewnego dnia dzwoni do mnie ta koleżanka i pyta się czy nie chce wyjść na spacer(trochę mnie zamurowało) czy myślicie, że grała niedostępną, a jak zobaczyła, że ją olewam to ona zaczęła działać, czy po prostu chciała się spotkać? Pozdro

Gość zdesperowana ona
mysle ze tak :) dziewczyny tak maja ze chca byc zdobywane i chca zeby facet sie onie staral a jak on przestanie bo zacznie ja olewac... to ona mysli co sie dzieje...?? i sama wkraczado akcji :) spotkaj sie z nia :) bylam w takiej samej sytuacji:D my poprostu uwielbiamy byc zdobywane i dreczone :D

ja obstawiam że faktycznie trafiłeś w złą porę ale jak zobaczyła że już odpuściłeś to sama przejęła inicjatywę ;)

Gość 01mk
tak, uwielbiamy jak się nas zdobywa to fakt, ale może wcześniej ona naprawdę nie mogła, spotkaj się co ci szkodzi

Gość ulalllaaa
no trzeba umieć odróżnić, czy dziewczyna naprawdę nie chce, czy sama nie wie, czy chce ale gra niedostępną, ja tak się bałam pierwszy raz spotkać z moim obecnym facetem, że mu nakłamałam, że nie mogę, a mogłam, tylko nie chciałam żeby po mnie przyjechał

Gość coś czy nic?
no już się z nią spotkałem(kiedy do mnie zadzwoniła) ale kiedy po tym spotkaniu ja chciałem się z nią umówić to znów nie mogę itd:) znów sytuacja się powtarza?:D Pozdro

Gość mnie sie wydaje....
że bawi się Tobą i tyle

Gość mnie sie wydaje....
możliwe, a i jak mam rozpoznać gdy kobieta udaje niedostępną, jest nieśmiała, czy po prostu ma mężczyznę w d..e?;) Pozdro

Gość mnie sie wydaje....
ze jestes frajer i ciota