Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natka130440

Hej :)

Polecane posty

Gość Natka130440

Mam pytanie.. co zrobić by mieć ładne czarne włosy??? może macie jakieś sprawdzone farby albo szamponetki?? jestem z natury ciemną blondynką, już kilka razy malowalam włosy (na ciemny brąz) i na ciemniejsze, ale niestety kolor się zmywa i wychodzi brzydki ,wyblaknięty brąz ;// a ja chcialabym czarny, ale nie granatowy.. :(

Gość Natka130440
ale to farba?? i są po niej odrosty?

Gość pewnie, że są odrosty
przecież włosy rosną ;)

Gość gość
Natka też jestem ciemną blondynką, farbowałam się na ciemniejszy (ciemny blond) i farba szybko znikała, dałam sobie z tym spokój, wracam powoli do swojego koloru.. :) A w czarnych włosach będziesz brzydko wyglądać. Odradzam!

Gość Natka130440
wiem :) wolę już odrosty niż zmywanie się tej farby, bo muszę byc włosy codziennie :(

13:29 [zgłoś do usunięcia] Natka130440 ale to farba?? i są po niej odrosty? To się kwalifikuje na hit dnia :D:D:D:D:D:D

Gość Natka130440
mi właśnie ciemny bardzo pasuje... z natury mam ciemny blond, podchodzący pod brązowy a zawsze sobie rozjaśniałam na blond. Odważyłam się przemalować na brązowy i wyglądałam o wiele lepiej :) tylko że sie zmywa.. ;//

Gość gość
Pozostaje Ci farbowanie na ciemny blond (inny odcień), ale nie rób sobie czarnych włosów :/ Blondynki mają jasną karnację, więc ten kolor Cię postarzy.. Swojego czasu farbowałam się też na jasny blond i tu znowu opinie były podzielone, jak wróciłam do ciemnego koloru to każdy mi prawił komplementy, że teraz ładniej wyglądam i mam wyrazistą twarz :) Jednak natura wie co robi dając nam taki a nie inny kolor!

Gość gość
A mi bardziej podchodzi po mysi :D Dużo mam takich szarawych wypłowiałych włosów, brązu nie mam hehe :)

Gość Natka130440
sama nie wiem.. karnację mam średnią.. ale do jasnego blondu na pewno nie wrócę.. włosy mi ciemnieją i odrosty robiły się ciemne..;/ paskudnie to wyglądało.. ;/

Gość gość
Najgorsza zgroza dla mnie jest wtedy kiedy blondynka farbuje się na brunetkę i na odwrót - wygląda to wręcz komicznie :)

Gość Natka130440
hehe... :) niektórym to dobrze wychodzi.... ;p

Gość NIEPRAWDA!
Znam przefarbowaną i ma jasną cerę,jest śliczna,włosy wyglądają zdrowiej,stosuj farbę trwałą,te do 20 kilku myć płowieją

Gość Natka130440
trwała tez po czasie traci swój piękny kolor :(

Gość NIEPRAWDA!
Bo trzeba co jakiś czas odswieżać

Gość Natka130440
a wiecie co zrobić by końcówki się nie wykruszały a włosy szybciej rosły?