Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiiiiiiiiifiaaaaaaaa

jacy są Ormianie?

Polecane posty

Bo się wprowadzili na przeciw moich drzwi.. nie to zebym była uprzedzona, ale to dwoje facetów i dziecko.. mieszkam sama z małym dzieckiem i sie boje :(

Gość husidhusiahdusih
Sa zajebiści w łóżku:)

Gość embrionka
Nie słuchaj tylko System of a down , bo pomyślą że jesteś jedną z nich :-)

znam kilkunastu...jest dobrze dopóki jest tak jak oni chcą, jeśli jakiś zaintersuje się Tobą a Ty nie dasz się namówić na seks np to już po Tobie, będziesz miała przejebane, wiem co mówię, moja kumpela adres zmieniła, nr telefonu a i tak ją znaleźli...kilka lat temu zabili jednego gostka u nas bo cosik w barze powiedział, zajechali młodego chłopaka...

powaznie czy straszycie? boje sie, drzwi sa dodatkowo zamykane takie na korytarzu, jak wychodze musze zamknac drzwi od domu i otworzyc te na korytarzu, chwile zchodzi.. a jak oni wyjda.. boje sie :(

Gość Paullitta
myślę ze nie masz się czego bać, bądź ostrożna bo ludzie są różni, ale to że oni akurat są ormianami nie znaczy że są źli. Możesz wyjść i polak ci coś zrobi a nie oni. Obserwój ich zachowanie kiedy mijacie się np. na klatce schodowej. Pozdrawiam

Gość eN
ale chore stereotypy, tak naprawdę ludzie dzielą się na dobrych i złych, żadnych innych podziałów nie ma . Więc to,że ktoś jest hiszpanem, arabem, polakiem etc , nie ma żadnego znaczenia.

Gość gabisiej
tacy jak Makłowicz, będą non stop pichcić gardłując przy tym ostro

Gość swedfrgthy
Kim Kardashian ma pochodzenie ormiańskie

Gość Czesio z Wrocławia
Pitbulla nie oglądałaś? :classic_cool:

Gość polka z
czesc mam faceta omeńczyka jest cudowy czuły delikatmy lepszy niz polak i nie słuchaj tych głupot co inni wypisuja na temat seksu czy czym podobne bo im na d***e nie zalerzy jak polakom bardzo dobrze gotuja i nie masz sie czego obawiac a jak ma ci ktos zrobic krzywde to moze byc to polak czy ktos inny pozdrawiam i powodzenia

Gość PrawaTywe pamiętliwa
Kim Kardashian i Anna Dymna są Ormiankami to sobie zobacz w internecie jakie są :classic_cool:

Gość Po związki z Ormianinem

Ja natomiast po 3 latach związku nie powiem ani jednego dobrego  słowa na temat Ormian. Nigdy nie spotkałam się z takim chamstwem, kłamstwami i (uwaga) obrażaniem mnie bo NIE JESTEM ORMIANKĄ. Dla obcych są super ( szczególnie dziewczyn, które idą  ulicą), a najbliższych krzywdzą. Rozumiem, że są różni ludzie, ale nigdy nie natrafiłam ludzi, którzy tak złe traktowałoby innych.