Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mięcho

no rzygać się normalnie chce

Polecane posty

na ulice wyległy tabuny spasionych wielorybów :o Poubierały ubrania za małe o 4 rozmiary, tłszcz wylewa się boki, blade klaty odsłaniają obwisłe i pryszczate cycki, dżinsy opięte na płaskich jak nalesnik dupach, a to wszystko okraszone odorem dwudniowego niemycia się. Standardowy obraz młodej kobiety nie gdzieś na zabitej dechami wiosce, ale niestey w samym centrum Polskiej stolicy :o

Gość ken_pol
w stolicy to same kaszaloty wiec wyjedz na prowincje :D:D:D

Gość Natka130440
hehehe :D

heh dzisiaj widziałem dziewczynę ubrana w tak ciasnych spodniach że wydalało się iż jej pękną za chwile :D a nad spodniami oczywiście "piękna" fałdka ze skóry....

ha, to ja jestem ze wsi a nic z tego co napisales nie pasuje:) opalona jestem cała i rowno raz w zyciu, syfow w zyciu nie mialam, myje sie codziennie a od kiedy sa upaly nie mialam spodni na tylku, bo nosze tylko sukienki, fajno byc oryginalna :classic_cool::D

>>To wieloryby czy płaskie d**y ,bo sie pogubiłam? wielorybie cielska wylewająca się spod za małych koszulek, a przy tym płaskie dupy :o takie potwory :o

Gość embrionka
Środek stolicy....idzie koleś, tłusty z chisem w łapie, ser mu z mordy wypada, pot kapie z czoła...a on idzie zadowolony jak świnia. A najlepsze w tym wszystkim jest to, że myśli że jest fajny :) pozdrawiam wszystkich tłustych młodych chłopaków :)

Gość do kkku
to co kuzwa w domu maja siedziec? nie pokazywac sie wam na oczy bo was t zgarsza czy jak? moze nie wyglada to estetycznie mi sie tez to nie podoba ale nie zwracam uwagi na nich wazne ze ja tak nie wygladam ;)

>> to co kuzwa w domu maja siedziec? wystarczy ubierać się odpowiednio do tuszy, a nie w rozmiar modelki próbować wcisnąć wieloryba :o

Skrajne zaniedbanie potępiam:o Choć nie popieram też kultu ciała. A kapiący potem flejtuszek, co śmierdzi na odległość i jeszcze żre czipsy albo lody, z popękanymi piętami i tłustymi włosami - to już za dużo jak dla mnie. Dziś mam zamiar jechać tramwajem, co od wielu miesięcy mi się nie przytrafiało i już przeżywam, czy dam radę smród znieść przez 15 minut:o

>> taaakie potwory, no okropna ta nasza stolica skoro w stolicy takie paszczury, to strach jechać na śląsk czy inną białostoczcyzne, bo tam to bazyliszki muszą być co wyglądem zabijają :o

Kant... cholerka to Ty bardzo sexi musisz być:D ja bym się cieszyła na Twoim miejscu, takie wcięcie w tali, daj spokój, tak jesteś zbudowana, a co mądrzejrszych facetów kręcą takie kształty:)

>>a co mądrzejrszych facetów kręcą takie kształt gruba dupa? :o

nie bardzo, krągłe biodra są raczej oznaką kobiecości:) musisz zmienić tok postrzegania swojego ciała;)

>>aha..... tzn.,że według Ciebie w stolicy są najładniejsze dziewczyny, czy jak? Oczywista oczywistość 🖐️ Do nas do Warszawy cała Polska się zjeżdza, więc przekrój przez urodę wszystkich polek też jest.

Autorze jak Ci się nie podoba to zamknij się w swoich czterech ścianach i nie będzie problemu

>>nie bardzo, krągłe biodra są raczej oznaką kobiecości Grube biodra są oznaką otyłości, a nie kobiecości :o

hehe, a kto mówi o grubej dupie? pełne, kobiece biodra mają często dziewczyny ładne, szczupłe i moim zdaniem wyglądają o wiele lepiej, niż dziewczyny z płaskim tyłkiem i brakiem wcięcia w tali.... ale figury się nie wybiera mądrzejsi faceci - czytaj - którzy nie rzucają się na kości, tylko na mięsko:P no ale ok, są gusta, każdy ma, co mu się podoba:)