Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienawidzesiebieie

Nienawidze siebie

Polecane posty

Gość nienawidzesiebieie

NIenawidze swojego zycia.Jestem nieudacznikiem i nic mi w zyciu nigdy nie wyszlo tak jak bym chcial.Mam prawie 25 lat a nie mam pracy mimo tego ze ciagle szukam to zawsze staje cos na przeszkodzie i zostaje z niczym, nie mam samochodu bo mnie nie stac ,mam znajomych ale oni dawno maja swoje rodziny i swoje zycie i nigdy nikt nie ma dla mnie czasu.Moim rodzicie ciagle wieszaja na mnie psy i porównują do brata i siostry ktorym w zyciu dobrze sie ulozylo.Jestem dobrym czlowiekiem i zawsze mysle o innych,staram sie pomagac jak tylko daje rade a mimo tego kazdy ma mnie gdzies.Mialem dziewczyne pare lat ale znudzilem jej sie i odeszla do innego faceta,wcale jej sie nie dziwie bo tez bym nie chcial zyc z kims takim jak ja.Wybaczcie ze to wszystko pisze ale nie mam sie komu wyzalic,no naprawde nie mam.Internet to jest jedyna rzecz gdzie mozna wejsc i opowiedziec o swoich problemach.Mam mysli samobojcze, szczerze mam i jestem o krok od tego.Przeciez na swiecie jest tyle ludzi to kto by sie tam przjemowal takim nieudacznikiem jakim jestem ja skoro do tej pory nikt sie mna nie przejmowal ?

Gość superExtra
ejj spokojnie... nie warto tak sie zadreczac... szukaj pracy, w koncu znajdziesz, w miedzy czasie mozesz wziac jakas dorywcza. a co do dziewczyny, widac to nie byla ta i spotkasz jeszcze kogos, kto cie doceni http://odlotek.pl/zaproszenie/24843

Gość spokojnieee
Dokładnie, 25 lat to mało! Prawda jest taka, że mało kto szczególnie w twoim wieku ma na prawdę dobrą pracę, większość ma co popadło, ale potrafi się wychwalać, choć nie ma czym...Wyluzuj, wszystko może się zmienić w ciągu jednego dnia...

Gość wiosenna rosa
głowa do góry!!! jeżeli jest teraz źle to za niedługo będzie dobrze... to działa jak sinusoida... zobaczysz ze powolutku zacznie się wszystko układać ale sie nie załamuj!! jeżeli będziesz chciał pogadac podam Ci mój numer gg:) głowa do góry:):):)

Jest takie jedno bardzo mądre przysłowie :"Kto ma miękkie serce ten musi mieć twardą d...". Weź się w garść :) Ja też jestem właśnie na zakręcie i pełna obaw co będzie dalej-również szukam pracy, jestem świeżo po studiach i póki co niczego konkretnego nie znalazłam ale przecież nie usiądę i nie zacznę z tego powodu płakać. Nie można się tak poddawać. Walcz człowieku.

Gość PoważnieNieuważnie
tez mam to samo skad jestes

Gość wierzyć w siebie 1978
to ja dodam trzy groszę mam 32lata, do 25roku życia nic nie miałem bo do 26 zastanwialem sie jak moje życie bedzie wyglądadać, nawet bylem troche przerazony znalazlem prace majac 26,5 roku!!, mam samochód, koncze budowe domu, od pewnego czasu mam dziewczynę która mnie kocha i którą ja kocham, więc co to jest 25 lat :) początek dopiero