Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiaaaaaaa1990-19l.

Byłyście w tym roku na plaży dziewczyny??????????????????

Polecane posty

jeżeli tak to mam parę pytań 1.czy widziałyście jakieś piękne , bez żadnych wad kobiety ?? 2.czy sa na niej także takiej zwyklejsze dziewczyny (trochę za dużo kg, mały cellulit itd) 3. jakich kobiet jest najwięcej ?tzn takich z przeciętnymi figurami czy super lasek pytam się bo wstydzę się iść na plaże mój facet ma takie umięśnione piękne ciało a ja sam tłuszcz i celulit :o

Byłam już dwa razy nad morzem. Ani jednej idealnej, wszystkie normalne dziewczyny, opalają się, kąpią, grają w piłkę itp. Gdyby plaże były tylko dla ideałów, świeciłyby pustkami:)

Gość kkarrollinnka
byłam 2 tyg na zakynthos własnie wrociłam w pt

tak szczerze wam powiem że mnie trochę zazdrość zjada :o bo ja nie żebym była jakaś ostatnia ale trochę dodatkowych kg mam i jeszcze ta dupa i uda w cellulicie :o a mój facet tak ładnie wyćwiczony jak on się zacznie rozglądać po tej plaży to ja zamiast sie zrelaksować to jeszcze sobie dodatkowych kompleksów narobię ...

Więc rób jak ja - nie rozglądaj się:) A bywa tez na odwrót, jak już się rozejrzę, to czasem mi samoocena wzrasta:)

Gość kkarrollinnka
a to zalezy na jakiej plazy mpja droga ... na polskich i tak same pasztety wiec sie nie przejmuj

Gość feminka@86
hehe- nie martw się, na plaży bardzo wiele różnych kobitek. Ja wzeszłym roku przeżyłam szok, bo byłam jedną ze szczuplejszych (za granicą to było), a jestem duża. i sie wyleczyłam z kompleksów :D

Gość Floo
Nie przejmuj się.. sama nie jestem idealna, ale jak byłam na plaży czy nawet na basenie ostatnio to musze przyznać że mało konkretnych dziewczyn było. Każda jakiś celulit, albo płaska dupa, albo jakieś wałeczki czy zanik biustu totalny. Nie masz sie co przejmować :) Każda ma jakieś defekty xd

ej a jak to jest z tymi polskimi plażami jedna osoba napisała że na polskich plażach kobiety nie są tak zadbane jak w zagranicznych zawsze mi się wydawało że jest odwrotnie jak to jest ??? hmm a co do moich ćwiczeń biegam już 8 dni ale wiadomo że w tak krótkim czasie to tłuszcz mi nie zejdzie ... a ma co schodzić ;)

Facetowi swojemu się podobasz? Jak tak to nie marudź;) Innym nie musisz. Dla siebie samej możesz odrobinę zrzucić, dla zdrowia i lepszego samopoczucia, nie dla rewii na plaży🌻

Gość Floo
wiesz co, wydaje mi się że to raczej o kwestię urody chodzi. Wiadomo że w 'ciepłych krajach' pełno jest mulatek i tego typu dziewwczyn, a to dla facetów z naszego kraju może być kręcące bo własnie z reguły tak jest, że interesuje nas bardziej to co odległe i w jakimś sensie niedostępne.

Gość gość
Ja się wybieram w tym tyg. do Sopotu jak będzie pogoda na kilka h, tam zawsze są same odjebane lachociągi, aż głupio wychodzić bladym na ulicę, ale mam to w dupie!

Gość kkarrollinnka
tak jak pisałam byłam w tym roku na greckiej wyspie i tylu lasek w swoim zyciu na plazy to jeszcze nie widziałam, pikne szczuple opalone długie włosy.... marzenie dla kazdego faceta , całe szczescie ze ja tez takak jestem ale zakompleksionym dziewczynom nie polecam tam jechac

no być może no ja swojemu facetowi się podobam jak na razie ... ale to nie o niego chodzi tylko o mnie , żle sie czuje z moim wyglądem .a jak on zacznie sie jeszcze rozglądać po tej plaży to już wogóle :o napewno same wiecie jak to jest jak wy macie gorszy dzieć a koło was przechodzi piękna szczupła kobieta i jescze ten wzrok mojego :o ale z 2 strony nie chce mu psuc wakacji przez moje kompleksy, ale samego go na plażę nie puszcze :p

a jak z facetami tez tacy super przystojni ;P ????

Gość kkarrollinnka
akurat tam gdzie byłam sami angole czyli chude szczury , mój był najprzystojniejszy jak zawsze :-) i tym wszystkim pannom az ślina ciekła na jego widok

kkarrollinnka--w jakim wieku jesteś ???

Gość kociczkaaa
a co to jest ten cellulit i jak wygląda ?

ja mam ładną twarz i figurę typu klepsydra-na plaży byłam i........... wszystkie były z urody i ciała raczej przeciętne ale za to ja byłam najbardziej biała

Gość kkarrolinka
ja 25 facet 28