Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochanica123321

obraczki slubne

Polecane posty

Gość kochanica123321

zastanawiamy się czy nie zakupić już obrączek, niby jeszcze cały rok do ślubu, ale myśleliśmy żeby kupić wcześniej i mieć później mniej wydatków.. tylko nie wiem czy to dobry pomysł, czy palce mogą np. "przytyć" ?

Hej ja wychodzę za mąż za trzy tygodnie i powiem Ci że my z narzeczonym kupiliśmy już obrączki dwa lata temu he he wiem wiem lekka przesada ale mieliśmy przypływ gotówki i postanowiliśmy zamówić,i teraz jestem bardzo z tego zadowolona ponieważ te pieniadze teraz przed ślubem baaardzo sie przydadzą. Niektórzy mi mówili że to głupi pomysł ale ja jestem bardzo zadowolona. A więc na Twoim miejscu już bym kupiła,potem bedziecie mieli wiele innych wydatków.Pozdrawim. A i dla mnie i narzeczonego palce ani nie schudły ani nie przytyły;-)

Gość kochanica123321
dzięki za wypowiedz :)

Oczywiście, że możesz kupić już teraz. Moja koleżanka kupiła obrączki 1.5 roku przed ślubem, bo była ogromna wyprzedaż asortymentu i na swoich obrączkach zaoszczędziła ponad 1.200 złotych. My obrączki zostawiliśmy na ostatnią chwilę i bardzo żałujemy, bo złoto poszło w górę.

Gość hegla
lepiej się wstrzymajcie i pozbierajcie po rodzinie stare złoto do przetopienia - wychodzi dużo taniej, my zaoszczędziliśmy ponad 1000 zł w ten sposób. Zapytajcie o to u jubilera. No chyba że jakaś fajna promocja akurat.

my z mezem zamowilismy obraczki rozno miesiac przed slubem - odbieralismy tydzien pozniej

Gość hegla
Aha no i jeśli planujesz dietę, to też się wstrzymaj, bo potem mogą być za luźne.

poszukajcie promocji nie wiem skad jestescie ale jesli z wiekszego miasta to mozecie kupic w mniejszym (jak bedzie przy okazji gdzies) - te same wzory sa duzo tansze - moi znqjomi tak zrobili i wyszlo 40% taniej my akurat zupelnym przypadkiem trafilismy na promocje - wszystkie obraczki byly 30% taniej - a kupowalismy w sklepie firmowym duzego jubilera, w centrum handlowym

ja z narzeczonym też kupiliśmy 1,5 roku przed ślubem :) i bez obaw! Mniej wydatków później a obrączki się nie zdezaktywizują , palce też nie przytyją :D