Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justyna85g

imie wadim

Polecane posty

Gość justyna85g

podoba wam sie?

Gość justyna85g
co??:)

Gość edu
bardzo mi się podoba. od niedawna mam syna o tym imieniu, ale ludzie sa upierdliwi i wkurzający w swych opiniach.

Gość mam kolege wadima
jednak to tylko ksywka a imie o ile dobrze sie orientuje jest rosyjskie , a z drugiej strony teraz za to BORYSOW cale mrowie wiec sie nie przejmuj ;) tobie sie podoba i to najwazniejsze ;)

Gość wolne ptaky
Miałam kiedyś na studiach kumpla Vadima, był Polakiem, ale matka miała korzenie rosyjskie i przez sentyment tak go nazwała. Mnie osobiście bardzo się podoba, jest seksowne i ma w sobie coś pociągającego :P

Pytasz mnie czy mi się podoba, więc odpowiadam: nie. Kojarzy mi się z jakimś przypakowanym ochroniarzem hollywoodzkiej gwiazdy. Takie są moje odczucia. Mój post nie miał na celu krytykować Waszych mężów/synów/ojców ani w jakikolwiek sposób uderzać w Wasze osobiste zdanie na ten temat. Moje jest takie. Dziękuję za uwagę.

Gość Wadim to ja
Wadim w IV wieku był przełożonym klasztoru w Persji - męczennikiem. Imieniny obchodzi 22 kwietnia ( a nie 9 - IV - stary styl). Najpopularniejszy w Rosji a nie imię rosyjskie.

Gość gość
wadim ,dodaj U bedzie wadium