Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciiekawskaaa

SKĄD SIĘ BIORĄ PODSZYWY? :D

Polecane posty

Gość ciiekawskaaa

zayebiste podszywy dziś tu są :D tak grzałam z jednego, że aż smarknęłam na firankę w nie swoim pokoju :D jest wśród nich taka grupa, napisana specyficznym językiem (i oczywiście zawierająca jakże wysublimowane humore :classic_cool:) i wydaje mi się, że siedzi za nimi jedna, konkretna osoba(bądź kilka osób), która się tym zajmuje 'fachowo', wie ktoś skąd się one biorą? i ile osób je pisze? czy jest jakaś specjalna grupa od tego czy jak? płacą im za to? :D czy jest to może zjawisko wogóle nie zależne i powstałe ot tak ? ps. i nie chodzi mi o te stare teksty, bo wiem, że są ze strony z tymi tekstami, ale chodzi mi tu o to, że wciąż powstają nowe

Gość hiehiehiehieii
Jestem shemalem z resztkami zarostu na klacie :classic_cool: - mnie ten dziś rozpiepszył :D

Gość dfgdfgsdfghfdgh
z kontowni

Gość spod szywy

Gość hjjvhyd
siedzi za tym pewna organizacja i biorą 50 zł od podszywu :classic_cool:

Gość ciiekawskaaa
jakos mało wypowiedzi w tym kierunku.czyżby nastapil przelom i nie będzie więcej:O:( Szczerze zasmucona:P:)

Gość to taka
jestes zasmucona bo trudno sie smiac z wlasnych topikow pisanych od siebie i do siebie,cos ostatnio lichutko to idzie cienkiej bandzie. Myslisz,ze zawsze bedzie dzien dziecka?,i ludzie w nieskonczonosc beda sie dawac robic w balona?,jak widzisz NIE.

Z nudów i z braku własnego życia :classic_cool: Dlatego tak przeżywają cudze, że chcą się w nie wbić i poudawać swoich idoli :classic_cool: