Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna Kasia.

Przyznalam się że robiłam tu z murzynem i teraz...

Polecane posty

Gość smutna Kasia.

Mam 16 lat i przyznałam się koleżance, że robiłam to z murzynem na wycieczce...to było 4 miesiące temu...ona to rozgadała po klasie i chłopcy zaczęli mnie przyzywać. Myślałam że to się skończy po zakończeniu roku szkolnego ale wczoraj miałam urodziny, zaprosiłam pare osob i znowu sie zaczęło :( Mówią do mnie np. czy miał dużego albo np. pokazują palcami i pytają "taki czy większy?" Wczoraj mi kolega skladał życzenia to mówił "wszystkiego najlepszego ty mój woreczku na spermę". Ludzie, przeciez ja nic nie zrobiłam....kiedy to im przejdzie?

czarne duze kutasy sa najlepsze a kolesiami sie nie przejumuj bo kazdy z malym kutaskiem bedzie krytykowal tych ogierow bo zazdroszcza

Nie narzuciłaś sobie zbyt wysokiego tępa ? :O bo najwyraźniej nie rozumiesz podstawowych zasad. :O Pierwsza to ta że temat zostaje zgłoszony. O następnych się dowiesz jak nieco dorośniesz.

Dokładnie :) chłońcie dalej to gówno jakiegoś pismaka, który szczerze napisał by tylko o tym jak udało mu się samemu obciągnąć. :O

Gość kutas_pierdus
na wycieczce 15 latków podszedł 30-letni murzyn, złapał i wydymał ją pomiędzy obiadem a kolacją hehehe :))

Gość mam pytanie czemu
głupia pipa :o

ja mam 24 lata i robilam to tylko raz mial 15cm i bul okropny mi to sprawilo wiecej tego nie robilam