Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona bez usmiechu

wada zgryzu.... da sie jeszcze wyleczyc?

Polecane posty

Gość ona bez usmiechu

otoz moje dolne zeby sa z przodu ... nie moge sie nawet ladnie usmiechnac bo nie ladnie to wyglada... mam 18 lat.. czy da sie jeszcze wyleczyc ta wade?:( zawsze kazdy sie pyta czemu jestem taka smutna, czemu sie nie usmiecham..

Gość nigdy nie jest sięza starym :)
Nie bój żaby. Mam 35 lat i dentysta wysyła mnie do ortodonty - jak najbardziej się da, nawet w moim wieku.

Gość jasneeee ze sie da
Ja tez mam wade zgryzu i to naprawdę wielką, mam zęby jak królik :) bylam u ortodonty w zeszlym roku a mam 29 lat i powiedziala ze aparacik i raz dwa bede miala rowniutke ząbki, z tym że tak do tej pory sie zbieram zeby sie za to wziac i jakos ciągle wazniejsze sprawy, poza tym chyba przywykłam do moich zębów, nie mysle o nich i nie przeszkadzają mi.

jasneeee ze sie da ....chyba jednak nie aż tak raz dwa bo noszenie aparatu to przecież nie kwestia kilku dni tylko raczej kilku lat...

Gość ona bez usmiechu
tez by mi pewnie bylo dziwnie sie przyzwyczaic ale zle mi z tym ze inne dziewczyny maja takie ladne zabki i usmiech a ja nie moge sie tak usmiechac , musze wkoncu sie wybrac do ortodonty... a jak myslicie na ile taki aparat by mi zalozyli jak cos? gdzies na 2 lata?