Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sefr3w5w35

DLACZEGO LUDZIE DAJĄ TAKIE OPISY

Polecane posty

Gość sefr3w5w35

Do nikogo.. np. mój kolega, jeszcze niedawno przyjaciel :) daje opisy ' blablabla ;*****" i jakies buziaczki i wogole.. i to na 100% do nikogo nie jest, bo nie kreci z zadna dziewczyna, ani z nia nie jest. Niedawno pytałam do kogo takie opisy daje to powiedział że do nikogo, tak o.. po co ludzie tak robią?:o

Gość barabarabab
bo maja zryty beret

Np. ażeby wywołać zazdrość u niektórych osób: albo u dziewczyny/chłopaka by była/y zazdrosna/y po osobę, która tworzy tenże opis lub u osoby samotnej, która powinna zazdrościć, że osoba ustawiająca opis ma do kogo opisy tego typu tworzyć. Mam nadzieję, że wyjaśniłam fachowo i wyczerpująco. Oraz zrozumiale

Gość neptun745
Moja przyjaciółka tak robi. Jest sama, z nikim sie nie spotyka, a robi opisy np. 'sławuś;********'. Dziwne, ale ona to robi by wywołać zazdrość w kolesiu co się z nią umawiał, a potem kopnął w dupę. Głupie, ale czasem skuteczne :)

Gość sefr3435474574
Z tego co mi wiadomo to ten kolega raczej nigdy z nikim nie był :o w sumie się nie dziwie. Nie wiem u kogo miałoby to wywołać zazdrość. Wszystkie dziewczyny traktują go jak przyjaciela.