Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Barbie555

jest ktoś w podobnej sytuacji???

Polecane posty

byłam z chłopakim poł roku i strasznie mi na nim zalezało, (moja wielka miłość) no ale niestety niewyszło, potem był kolejny on był tylko pocieszeniem po tamtym. no i teraz chodze z jeszcze innym i boje sie zaangarzowac w ten związek, ze jak mi tak fest zacznie na nim zalezeć to zrani mnie jak ten pierwszy. ma ktoś podobnie??

no ale jak jak dalej bedzie to z zadnym nie stworzysz dobrego zwiazku. nigdy nie ma gwarancji ze te druga osoba cie nie zrani

Gość lubiemalinki
tez tak mam i cały czas z tym walcze heheh

Gość Ewaldi
wiesz, masz syndrom lęku przed zaangażowaniem się w związku , lęk polega na tym, że kobieta się obawia zostać na lodzie i woli odejść jako pierwsza ale na taki syndrom odrzucenia cierpi tysiące kobiet, więc nie jesteś pierwsza i jedyna z takim problemem jeżeli nie zaryzykujesz to nigdy się nie dowiesz

Gość to taka
albo sie zaangazujesz cala soba,albo bedziez tkwic stale w leku,to jet jak ruletka,ale warto ryzykowac,bo jesli ta druga osoba tez obdarzy Cie bezgranicznym i bezwarunkowym uczuciem to stworzycie piekny i nierozerwalny zwiazek,wiec uwazam,ze warto dac sie poniesc.

Gość roznie bywaaa
ja tez nieraz przepłakałam noce, ale za teraz jestem od 5 lat w związku zaangazowałam sie i to tak fest i planujemy ślub a wiesz nawet po slubie moze coś zepsuć zawsze istnieje ryzyko