Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lasti_1986_

Integracja czarnych nicków- pokój VIPów :D

Polecane posty

Cześć czarnuchy ;) Tak sobie pomyślałam, że fajnie by było się troszkę zintegrować. Co Wy na to? Miło będzie pisać z kimś o kimś coś się wie. Piszcie: płeć, skąd jesteście (jak wiocha i nie chcecie być namierzeni to wpiszcie województwo), ile macie lat, jaki macie zawód, czy pracę, hobby. Stwórzmy takie kafeteryjne Pele-Mele (pamięta ktoś te zeszyciki?) :D No więc, ja zacznę: 1) Płeć: kobieta 2) Wiek: 24 lata (1986r.) 3) Miasto: Kraków 4) Zawód: student 5) Hobby: medycyna, powieści grozy, muzyka poważna, wszystko co związane z RPA 6) Rodzina: singielka (cóż za modne słowo)= dzieci i chłopa brak :D 7) Czego szukasz na Kafe: rozrywki po ciężkim dniu, może nowych znajomości, w co prawdę powiedziawszy wątpię, ale kto wie? :) Możecie jeszcze coś dopisywać jeśli chcecie :) Pomarańcze prosimy o omijanie tego topicu do czasu zaczernienia ;)

Gość o nieeeeeeeeeee
nie ma bata

1) Płeć: kobieta 2) Wiek: 25 lata 3) Miasto: Kraków 4) Zawód: student 5) Hobby: siatkówka, jazda konna , muzyka 6) Rodzina: Panna z dzieckiem :) 7) Czego szukasz na Kafe: rozrywki , ciekawych ludzi, informacji Pozdrawiam :*

Gość fajnna ona
dobre miejsce dla pomaranczy :D

Gość fajnna ona
zapraszam wszystkie symaptyczne pomaranczki przybywajcie ;)

1) Płeć: kobieta 2) Wiek: 21 lat :P 3) Miasto: / teren Górny Śląsk :D 4) Zawód: student 5) Hobby: misz masz, wszystkiego po troszku ;) 6) Rodzina: mój ukochany ❤️ 7) Czego szukasz na Kafe: rozrywki, lubię pomagać ludziom i popisać sobie z ludźmi :D

Gość fajnna ona
1) Płeć: kobieta 2) Wiek: 38l 3) Miasto: duże 4) Zawód: zmieniam często :classic_cool: 5) Hobby: wszystkio po trochu :classic_cool: 6) Rodzina: bedzie 7) Czego szukasz na Kafe:chce sie napic kawy :p

Gość niedoszły prezydent
Jarosław Kaczyński 1) Płeć: polityk 2) Wiek: 60+ 3) Miasto: stolica 4) Zawód: awanturnik 5) Hobby: koty, robienie na złość 6) Rodzina: singiel 7) Czego szukasz na Kafe:partnerki

1,Kobieta 2.22lata 3.Lublin 4.Kierowca 5.Motoryzacja w każdej postaci 6.Mąż 7. Rozrywki, kontaktu z ludźmi z całej polski:classic_cool:

Sosik, ty mi tu macho nie zgrywaj :) Masz grzecznie wypełnić formularz. To samo się tyczy Ciebie Husky ;)

abraja... wpisz w google wyskoczy wszystko łacznie z rozmiarem cycka ;)

1) Płeć: kobieta 2) Wiek:zależy od sytuacji 3) Miasto: Kraina czarów 4) Zawód: mogę być kim zechcę 5) Hobby:Kot Jacek 6) Rodzina: Szalony kapelusznik 7) Czego szukasz na Kafe: przygody :classic_cool:

Gość
1) Płeć: kobieta 2) Wiek: 25 ( za pół roku zostaję antyczną komodą ;) ) 3) Miasto: Gdańsk 4) Zawód: jestem psycholożką 5) Hobby: hmmm wkurzanie innych? ;p sztuki walki, malowanie na szkle i tkaninie, kiążki i inne badziewia, ezoteryka 6) Rodzina: brat (młodszy o 2 lata), rodzice ;P mieszkam z chłopakiem, rozmnażać zamierzam się w najbliższej pięciolatce 7) Czego szukasz na Kafe: poprawy humoru, kontaktu z inteligentnymi osobami ( selskcja selekcja ;) )

1) Płeć: kobieta 2) Wiek: 18 3) Miasto: kiedyś gdzies podawałam:) powiedzmy ,że Śląsk:) 4) Zawód: uczeń:D 5) Hobby: brak konkretnego;) 6) Rodzina: hm no powiedzmy że ,,mam chłopaka:D'' nie wiem jak to napisać aby głupio nie zabrzmiało:) 7) Czego szukasz na Kafe: niczego zabijam czas:)

ala tak młodo? Myślałam,że pod 60 podchodzę:D:D:D napiszcie to tym którzy twierdza że się ich o dowód pytają a wyglądają na 40 mając 20;)

No ja z Krk ale nie dam zdjecia bo uwazam że to nie jest konieczne a dwa to żadna ze mnie uroda , nie ma sie czym chwalic :) haah

zależy ile masz lat:) mnie bawią te co na kafe dają zdjęcia twierdzą że maja 20-25 lat, wyglądają jak babapo 40 co z prac w polu wróciła, zmarszczka na zmarszce a twierdzą że wyglądają na 18:)

Płeć: woman Wiek: 23 lata Miasto: te od pierników :) Zawód: kończę właśnie studia - kierunek praca socjalna (w środę obrona...:O), oprócz tego pracuje póki co w sklepie z damską odzieżą Hobby: film, muzyka r'n'b, piłka nożna, gry PC przygodowe i wojenne Rodzina: mama i 2 siostry, narzeczony :) Czego szukasz na kafe: śmiechu i jeszcze raz humoru