Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ostatnio tak

Kolega jest zły jak tańcze z obcymi chłopakami

Polecane posty

Gość Ostatnio tak

było i jak tylko wstałam,zrobił zła minę (kumpela widziała) i kiwnął do niej głową,że też ma iść z nim tańczyć.I tak do końca wieczoru robił mi na złość... Nawet zapytał jej "Czy ja nie mam z kim tańczyć"?Oburzony ponoć był na maksa.Dziwne by to nie było gdyby również gdy inne koleżanki tańczyły zachowywał się podobnie a było mu wszystko jedno z kim one tańczą

Gość Ostatnio tak
Jak by tego było mało do nawet mnie nie przytulił,a w seksie to tylko krzyczał' Wio,wiśta wio"jak by m była koniem,a potem powiedział że mnie już zruchał i mogę iść spać,czy on mnie jeszcze kocha?

Gość Ostatnio tak
UWAGA PODSZYW!!!!!! Dzieci wakacje mają to im się nudzi Dodam,ze ja nie mam 18 lat lecz troszkę więcej i on tak samo także dziwi mnie,że czemu nie podejdzie i nie powie w twarz o co mu chodzi

Gość Ostatnio tak
naprawdę nie rozumiem bo sypiam z nim od 11 roku życia,nigdy nie narzekał aż do teraz,znacie takie przypadki że po 10 lat sypiania ze sobą on nagle robi takie fochy?

Gość Ostatnio tak
Goń się podszywaczu!!!! Nie masz co robić to do książek na wrzesień już się ucz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość pies ogrodnika?

Gość ostatnio tak
nie podszywaj sie pod demnie podszywaczu,jak ci nie wstyd,powiem wszystko proboszczowi

Gość czyli jest o ciebie
zazdrosny:) może czuje jakąś miętkę do ciebie?;)

Gość Ostatnio tak
No nie,ja już nie mam siły znów sie podszywa po demnie,zrobię ci mloda jak przestaniesz,prosze cię nie podszywaj sie a będzie ci dobrze

Gość czyli jest o ciebie
tak trudno sie zaczernić?:O

Gość Ostatnio tak
Do "czyli jest o ciebie" W końcu jakaś normalna odpowiedz :) Powiem tak,jakiś czas temu było coś między nami...Później jakoś kontakt się urwał i on spotykał się z kimś i ja...Teraz już nie chce tego zaprzepaścić.Nie wiem jak on...Ostatnio mi dopieprzał,że pewno smsa dostałam od swojego mena a ja do niego,że nikogo nie mam

Gość Ostatnio tak
No wypad podszywy!!!!!!!!! wypad!!!!! :( W ogóle nam się sypie. On tylko mówi o masażu prostaty i rozszerzaniu kakalca z panem Edgarem spod 7-mki. A ja co? Już nie ma bukakke, nie ma zabawy w polskie zoo, jest tylko pustka :O

Gość czyli jest o ciebie
:) troche takie końskie zaloty :D ale coś jest na rzeczy skoro innym nie robi takich wymówek:)

Gość wujke
Wybadaj czy nie ma ukrytych skłonności homoerotycznych ten kolega, zwłaszcza czy się często masturbuje z kolegami, czy ma fantazje o byciu cwelem w więzieniu itp. No i jak tam relacje on-tatełe-wannełe. No... do dzieła :classic_cool:

Gość Ostatnio tak
Spadaj podszywaczu!!!co jest w tym takiego śmiesznego że ma prostatę,jak ty będziesz miał to ciekawe czy sie będziesz też z tego śmiał,jego prostatą nie jest tak źle bo regularnie zażywa apap więc nie śmiej ęie z niego podszywaczu.

Gość Ostatnio tak
Bynajmniej nie mówił do niej o innych tylko o mnie,że ja nie mam z kim tańczyć.Niestety mam powodzenie i nic na to nie poradze :) Wiadomo,że jakbyśmy byli razem to najpierw spojrzałabym na niego czy zły nie jest ale już znałabym odpowiedż ;)

Gość Ostatnio tak
Nawet chciałam mu tą prostatę polizac przez oko saurona, ale skonczyło się tym, że nie wytrzymał i puścił rzadkiego klocka na moje wymakijażowane ryło :O

Gość czyli jest o ciebie
nudny już jesteś podszywie:P

Gość czyli jest o ciebie
Boli mnie dupa :O

Gość Ostatnio tak
No dobra jestem jębnięta,podszywam sie sama pod siebie,kaftan bezpieczeństwa po proszę!!!!

Gość Ostatnio tak
Podszywaczu jesteś nudny jak flaki z olejem.Zabrałbyś się za coś pożyteczniejszego!!!! A właściwie to czas na dobranockie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość hehehhahah
ech..dałaś sie sprowokować:]

Gość bluesss kafe
to było prowo?

Gość Ostatnio tak
Wcale,że nie.Nie dam się jakiemuś podszywaczowi.Nie mam 15 lat więc nie bawią mnie tego typu rzeczy

Gość Ostatnio tak
Mam już prawie 17 lat i proszę traktować mnie poważnie

Gość Ostatnio tak
Widzę,że nadal komuś się nudzi... TAKŻE ZAMYKAM TEMAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!