Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trzeba powiedzieć prawdę

Kobiety które spały z obcym nie zasługują na facet z klasą

Polecane posty

Gość allasandro
jasne że moze :) to nie ma kompletnego znaczenia, zreszta zanim dotrzesz do slubu czeka Cie wiele kobiet to nei ejst tak ze zakochasz sie w jakiejs 20 letniej dziewicy i bedziecie żyli długo i szczeslwie- jest mozliwe ale raczej nei spotykane, człwoiek musi nabrac doswiadczenia :) takze seksualnego :)

Gość ja tam jestem prawiczkiem
i prawiczek moze pasowac nawet do takiej co z obcym po pijaku sie przespala kiedys?

Gość prawiczki są do bani

Gość allasandro
oj coż za pytania zadajesz? znam wielu facetów co na bani sie przespali z laskami i co oni maja juz byc z tego powodu skazani na wymarcie?

chodzi mi o to, czy warto nawet zaakceptowac taka przeszlosc u dziewczyny

Gość allasandro
co było a nie jest nie pisze sie w rejestr, liczy sie teraźnijeszość a nie przeszłość, kurtcze upiła sie nie zapanowała nad soba i masz babo placek ale to nei znaczy ze ona nie jest wartosciowa, tylko sek w tym zeby nie zrobiła tego kolejny raz i kolejny raz. musi byc inteligentna

jakos ja umialem nad soba zawsze panowac

Gość allasandro
gdyby wszyscy byli tacy sami to byłoby nudno, powiedz ile masz lat ? chyba młodziutki jestes co ?

mam 22 lata i chyba wlasnie cos czuje wiecej do bardzo wartosciowej kolezanki, ktora jednak swietoszkiem nie jest

Gość allasandro
to broń boze jej nie skreślaj z tego powodu :) ja mam 23 lata wiec nie wieli wiecej ale nauczyłam sie ze nie wszytsko jest białe albo czarne, ludzie naprwde maja rózne charaktery, rózne wychowanie, to co dla Ciebie jest dziwne dla kogos innego jest normalne:)

ona jest bardzo urocza dziewczyna o miekkim serduszku, ma bardzo wiele pozytywnych cech

poza tym ona ma prawo jazdy i samochod, a ja nic z tych rzeczy i mi glupio

i w takim mlodym wieku przespalas sie z prawie obcym? nie potepiam tego, szanuje twoje decyzje

Gość allasandro
jesli Ci głupio z powodu prawka to sie zapisz na nie poprostu :) słyszałes ze kobiety dojrzewaja szybciej niz faceci, moje 23 to jak faceta 25 :D ja byłam dziewica, moj facet był prawiczkiem i nam nie wychodziło w łozku, przez 1,5 roku nic nie mowiłam bo wierzyłam w moc miłosci ;/ kochałam go i nie chcialam go ranic , potem z czasem zaczełam unikac zblizen az pewnego razu nie wytrzymałam, nie wiedzialam co jest grane, wszyscy siue tak tym seksem zachwycaja a u nas jakos bez emocji, wiec postanowiłam sprawdzic jak to jest z kims innym. moja wielka miłosć ulitniła sie - wiem ze z mojej winy bo mialam sie odezwac w pore ale młoda byłam nie wiedzialam tego co dzis ;/ kazdy ma swoja historie i uczy sie na błedach :)

zdradzilas swojego chlopaka? :( czy juz wolna bylas? a oblalem prawko 7 razy juz

18:55 [zgłoś do usunięcia] germanotta z Obcym Nostromo? 18:55 [zgłoś do usunięcia] Kristal Karington ale że z kosmitą? 18:56 [zgłoś do usunięcia] klon_ Nawet jesli byłu uprowadzone przez UFO ? PADŁAM.

Gość baby to jednak malkontentki są
Ale jak się już z nim prześpi to raczej nie jest obcy :)

moze trzeba zaczac dziewicy szukac ;)

Gość allasandro
zdradziłam go..., myslisz ze dziewica cie nie zdradzi ?

kobieta, ktora kogos zdradzila u mnie nie ma szans

Gość allasandro
ja wcale nie zabiegam zeby miec u Ciebie szanse, ty masz za duze wyobrazenie u zyciu, jestes idealista troche. na codzien nie jest tak kolorowo. wiem ze popełniłam bład, nauczyłam sie na własnym błedzie- to nie przekresla mojej osoby. tylko moze bedziesz kiedys w takiej sytacji albo jakieks innej- zobaczysz, bedziesz zagubiony- nie wiesz co zrobisz, najłatwoej jest ocenic kogos, "Kto jest bez grzechu niechaj pierwszy rzuci kamien" zreszta mozesz nawet nie wiedziec , myslac ze twoja dziewica jest dziewica a tak jak ktos powiedział wczesniej bedzie brała kazdemu do buzi ;/ kazdy ma swoja przeszłość i nie wszytsko ujawnia- wiec mowiac ze nie bedzie miala taka szans u Ciebie mylisz sie bo najzwyczajniej sie zakochasz i bedziesz slepu na jej przestepstwa

Gość allasandro
ja wcale nie zabiegam zeby miec u Ciebie szanse, ty masz za duze wyobrazenie u zyciu, jestes idealista troche. na codzien nie jest tak kolorowo. wiem ze popełniłam bład, nauczyłam sie na własnym błedzie- to nie przekresla mojej osoby. tylko moze bedziesz kiedys w takiej sytacji albo jakieks innej- zobaczysz, bedziesz zagubiony- nie wiesz co zrobisz, najłatwoej jest ocenic kogos, "Kto jest bez grzechu niechaj pierwszy rzuci kamien" zreszta mozesz nawet nie wiedziec , myslac ze twoja dziewica jest dziewica a tak jak ktos powiedział wczesniej bedzie brała kazdemu do buzi ;/ kazdy ma swoja przeszłość i nie wszytsko ujawnia- wiec mowiac ze nie bedzie miala taka szans u Ciebie mylisz sie bo najzwyczajniej sie zakochasz i bedziesz slepu na jej przestepstwa