Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trzeba powiedzieć prawdę

Kobiety które spały z obcym nie zasługują na facet z klasą

Polecane posty

Gość ja tam jestem prawiczkiem
a po co mi doswiadczona? zwlaszcza po seksie z obcym? mi chodzi o milosc przede wszystkim

mi zalezy po prostu na dobrej kobiecie o wrazliwym serduszku. a prawiczkom nie ufasz? przeciez tacy czesto sa wrazliwi i na milosc czekaja

Gość allasandro
z miłosci nie wyzyjesz wiecznie, jesli nie zadowolisz swojej partnerki albo ona Ciebie wtedy wasza miłość powoli przerodzi sie w rozczarowanie, zniknie, wypali sie. w zwiazku wszytsko sie muis zgadac, miłosć, zaufanie , seks, bezpieczenstwi, to jest tak łancuch, wystraczy ze jedno ogniwo zasłabnie wtedy wali sie cały zwiazek, a jak Ty jestes prawiczkiem, wielu rzeczy nie wiesz i ona w dodatku jest dziewica tez wielu rzeczy nie wie- moze (ale nie musi) sie okazac ze wam nie wyjdzie i wasza miłość tu nie pomoze

prawiczek nie poznasz czy dziewczyna spala z 1000 facetow czy nie, znam dziewczyny ktore spaly z kim popadnie , a teraz maja malzenstwa i mezowie mysla, ze byly swiete

Gość allasandro
no własnie prawiczkowie sa zbyt wrazliwi, ja potzrebuje faceta z krwi i kosci a nie cieplej kluchy, wiem ze sa wyjatki wiem ale statystycznie sie zdadza:D

nie jestem ciepla klucha. a uwazam, ze seks jest wazny. ale tak samo moge nie zadowolic tez niedziewicy. to nie ma wiec zadnego znaczenia, bo niedziewicy tak sam moge nie odpowiadac. na dodatek typowy samiec ze mnie. poza tym z doswiadczona kobieta nie stworzylbym zwiazku na cale zycie. a ty sie nie wydajesz allasandro taka wrazliwa jak piszesz, bo skreslasz prawiczkow

niby uwazasz, ze z doswiadczona sa wieksze szanse na udany zwiazek?

Gość dlaczego tak?
trafisz na świętojebliwą a ja będę się śmiał:):)

Gość allasandro
poprostu lepiej bede sie czuła w ramionach kogos kto zna sie troche na rzeczy, a co do niezaspokojenie nie dziewicy to roznica jest taka ze niedziewica, wie juz o co kaman i ci powie ze masz to robic innaczej albo ci w tym pomoże a dziewica? ona sama nei wiem co jest grane :D jak jej nie zadowolisz to z miłośći bedzie siedziec cicho zeby cie nei zranic i bedziesz zył z przekonanien ze ja zadowalasz a ona pewnego dnia myk do innego, tak z ciekawosci jak to jest z innym :D

Gość dlaczego tak?
z własnego doświadczenia wiem, że te spokojne laski chcą być ostro zerżnięte, tak żeby otoczenie nie wiedziało, już to przerabiałem, to taka cicha woda a ty głupi wierzysz,

niedziewica by sie zle czula z facetem, co nie mial kobiety. poza tym jakby ona miala za soba seks z obcym to bym pewnie nigdy sie z tym nie pogodzil

Gość allasandro
dokładnie prawiczku posłuchaj nas dobrze, nikt Ci tu nie da gwaranji ze z doswiadczona bedziesz zył długo i szczesliwie, tak jak mowie, to twój wybór ale nie osadzaj kobiet po ilosći facetów albo czy seksiły sie w zwiazku czy nie, nie na tym rzecz polega :)

Gość allasandro
a jaka róznica czy był to seks z obcym czy była z nim tydzień w zwiazku, chodzi Ci o formalne nazewnictwo ?

Gość dlaczego tak?
ja teraz korzystam ile mogę, jak mi się znudzi znajdę porządną laskę która miała niewielu partnerów albo żadnego, no bo jak będę robił minetkę to nie chce mieć przed oczami kutasów, które tam były

to niech kobiety nie uwazaja prawiczkow za gorszych. a takie co mialy wielu facetow wola lowelasow z dyskotek. poza tym boje sie, ze moglbym bujniejsza przeszlosc kobiecie wypomniec

Gość allasandro
a myslisz że ona bedzie chciala zeby pieprzył ja facet który wchodził do 40 innych ? czemu kurwa myslicie tylko o sobie? bo wy chcecie miec pewnosć ze laska z wieloma niespala, a co ona ma powiedziec?

Gość dlaczego tak?
ja tam jestem prawiczkiem tak to jest jak nie potrafi się zaruchać i szuka się dziury w całym, albo się obudzisz albo będziesz jeździł na ręcznym:)

Gość dlaczego tak?
allasandro znajdę taką, której będzie to pasowało:), a uwierz są takie które nie mają doświadczenia w tych sprawach a chcą doświadczonego, bo chcą się uczyć:):), często jest tak że tacy kolesie mają żony z małym przebiegiem, o które inni zabiegali, takie jest zycie:):):)

Gość allasandro
barwna przeszłość? bo co bo miala np 3 partnerów a ty miałes post :D no prosze cie, jakby była jakas dziwka to rozumiem ze w normalnym zyciu kobiety 20 paroletnie mialy jakies doswiadczenia i to jest normalne. ja nie uwazam ze jestes gorszy tylko inny niz to czego ja potzrebuje, i vice versa, ja nie pasuje Ci bo mialam barwan przeszłosć :D

Gość dlaczego tak?
są kobiety tylko do rżnięcia i są kobiety do rżnięcia jako żony:):):):)

Gość allasandro
jasne ze znajdziesz, ale statystycznie kobiety nie chca prawiczków bo boja sie braku doswiadczenia

Gość dlaczego tak?
mój plan wyszumieć się znaleźć cudowną kobietę spłodzić dzieciaka i żyć szczęśliwie :):):)

Gość allasandro
ale czy ta cudowna kobieta bedzie chciala takiego szumiejacego dupczyciela?

Gość dlaczego tak?
jak taka się zakocha bez opamiętania, nawet nie będzie o tym myślała:):) odpowiednie podejście czyni cuda:):):)

3 partnerow to nie az tak bujna przeszlosc i to bym zaakceptowal. ja tak naprawde chce sie zakochac i nie patrzec az tak na przeszlosc dziewczyny

Gość dlaczego tak?
brykam na piwko, może poznam jakąś fajną niunię

Gość allasandro
no to przeczysz sam sobie bos niedawno gadał ze bys był w stanie jej wypomniec bujna przeszłość, zreszta nie ma co dyskutowac , zakochasz sie i nie bedziesz na to patrzał ale ja bym uciekala od dziewic :D

a waszym zdaniem prawiczek z taka doswiadczona moze stworzyc zwiazek ktory zakonczy sie slubem?