Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vanilia21_21

Odejście kochanki

Polecane posty

Jestem kochanką starszego o ponad 10 lat mężczyzny. Sama mam 23 lata. Weszlam w ten związek 5 lat temu. Nie jestem pewna czy go kocham ale wiem ze on kocha mnie. Nigdy nie kochał swojej żony. Jest z nią tylko ze względu na 2 dzieci. Nie widzę ze swojej strony perspektyw na przyszłośc. On obiecuje mi rozwód ale co rok mowi że jeszcze tylko rok albo 2 i bedziemy razem ponieważ chce ustawić swoją zonę i dzieci na przyszlośc. Nie wiem jak mam od niego odejść bo to nie jest typ faceta który odedzie bez żadnych roszczeń. Boje się o własne życie po odejściu bo nie raz mnie ostrzegał że niepozwoli mi tak po prostu odejść. Czy ktoś z Was był w takiej sytuacji? Proszę o Waszą pomoc.

Gość dziewczę z kafe
Fajny klimat, nie ma co...wiej od niego, nie daj się szantażować.

Gdyby to było takie proste... Od pięciu lat o tym myślę a jednak nadal tkwie w tym chorym układzie. Człowiek uczy się na własnych błędach. Mam teraz nauczkę na całe życie ale może to co piszę będzie przestrogą dla innych kobiet.

Gość o nieeeeeeeeeee
o kurrwa majac 18 lat zostalas kochanka ?:D :D :D :D :D :D

Gość no to witaj w klubie
odejdz i nie mecz sie wiecej..................

Tak. Miałam nawet niecałe 18 lat i weszłam w ten związek po niespełnionej miłości do chłopaka w którym byłam zakochana jakieś 4 lata. To chyba miało być cos na rodzaj lekarstwa. Niestety...

niezdrowy układ to zostać kochanką ale jeszcze bardziej przykre jest jak ten kochanek staje się nieobliczalny. współczuję... życze siły... i zostaw go do jasnej cholery:)

Gość małamarzankaa
a co on Ci może zrobić? to Ty masz go w garści, bo możesz powiedziec o romansie jego zonie.

Uciekaj od niego. Nie odbieraj telefonów, nie pisz smsów, nie spotykaj się z nim. Zerwij kontakt. Wyprowadź się do przyjaciółki czy gdzieś indziej, a jeśli poczujesz się niebezpiecznie ze względu na niego, zgłoś się na policję.

małamarzankaa Nie koniecznie mam go w garsci bo znam jego żone i to nawet bardzo dobrze. ale dla jasności to nie jest moja przyjaciolka ani nawet kolerzanka.

to kim dla Ciebie jest jego zona.Tylko nie gadaj że szefowa w pracy bo masz przesrane

Gość małamarzankaa
no to co , że znasz jego zone , nie rozumiem w czym problem , żeby jej powiedzieć

Jego żona to moja cioteczna siostra. jeśli bym jej powiedziala to wiedziała by o tym cała rodzina

Gość małamarzankaa
ales sie wkopała , nie ma co, ale postraszyc go możesz;)

jestem zawsze miło zaskoczony ile cennych i osobistych informacji są w stanie wydusić z siebie ludzie...