Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesmiałła

co sadzicie ?

Polecane posty

Gość niesmiałła

poznałam na czacie faceta,inteligentny normalnie piszemy,ale czasami pisze lekko erotycznie,pyta sie jak lubie,czy mam ładne cycuszki,ze lubi je piescic mnie to peszy jestem dojrzala kobieta ale zalezy mi na prawdziwym uczuciu czy panowie wszyscy normalni,przez internet sa bardziej otwarci,czy tylko ci co szukaja latwego sexu?

Gość kutas_pierdus
ja myślę że w większości to nieśmiałe brzydale z kompleksami, tacy co w realu baby se nie mogą znaleźć. Jak szukasz uczucia - to raczej nie powinnaś pisać o sprawach erotycznych, bo to ma się jak piernik do wiatraka. Ty piszesz że poznasz fajnego faceta, a on że pozna babkę co fajne cycuszki ma :))))))))))))

Gość niesmiałła
staram sie zartobliwie zmienic temat ale mnie to denerwuję,rozumiem,ze sex jest wazny ale to pozniej chyba sobie odpuszcze

Jeśli szukasz normalnego faceta, któremu zależy nie tylko na sexie ale i na uczuciu, i jeśli już koniecznie chcesz go znaleźć w necie, to szukaj na innych, poważniejszych stronach randkowych aniżeli darmowe czaty, bo efekty sama widzisz- facet dąży do jednego i tyle.