Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hthhhhhhhhh

moj byly co jakis czas wysyła mi wiadomosci odnosnie swojej nowej dziewczyny

Polecane posty

Gość hthhhhhhhhh

sa to zazwyczaj tresci ze jak to on ja lubi bzykac itp jak ona ciagnie itp;/ czytam nie odpisuje oczywiscie dziwi mnie czemu to robi bonie jestem z nim 5 mx

Gość one są biedne/....
chce żebyś była zazdrosna. olej go na całej linii.

Gość hthhhhhhhhh
ale po co:;/ przeciez wie ze do niego nie wroce zwłaszcza ze bzyka jakas laske co tym bardziej utrwala mnie w tym zeby nigdy nie wracac

Gość zuleczkaaa
może to ta jego lafirynda bierze jego fon i ci wysyła !! Może boi sie że będziesz chciała do niego wrócić. Wiesz jakie laski są !!

Gość maayyyaaaa
to napewno nie ona bo on pisze rowniez szczegóły dotyczace naszego zycia seksualnego wiec wiem ze to on na 100%

Gość a nie mozesz pod sukienke
zapytaj go , czy jego dziewczyna wie, ze dzieli sie z Toba szczegolami z ich intymnego zycia, bo chetnie ja o tym poinformujesz

Gość a nie mozesz pod sukienke
a moze on nie ma zadnej dziewczyny tylko specjalnie tak pisze, zeby wzbudzic zazdrosc

Gość 34567890987y6thrdb x
moj tez pisal mi rozne rzeczy. po rozstaniu jakos tak wyszlo ze dosyc szybko zwiazalam sie z kims innym i pisal ze on tez ma kogos, ze jest super, ze cieszy sie ze ja jestem szczesliwa bo on tez i jego nowej kobiecie zawsze sie chce i robi mu loda (ja nie chcialam). po 2miesiacach zaczal mi pisac ze za mna teskni, ze mu mnie brakuje. ja mowie zeby mi nie pisal takich rzeczy bo wszystko dawno skonczone i ma kogos wiec niech nie bedzie takim dupkiem. a on na to ze klamal, ze wcale nikogo nie ma i ze teskni. zalosne ;)

Gość Mjmjmam
Ja nikogo nie mam i on wie o tym wiec niewiem po co pisze te glupoty