Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewrwqrqw

mam misję i będę agitował to forum do końca swoich dni!

Polecane posty

Gość ewrwqrqw

chodzi o kwestie zagwarantowawnia w konstytucji że każdy człowiek ma prawo do popełnienia samobójstwa i nie może mu tego zabronić ani lekarz ani urzędnik ani ksiądz ani polityk

Gość kinia123456
schowaj się!

Gość SKARYFIKACJA
oczywiście że tak. i tak na prawdę odwagą nie jest życie, lecz umrzeć na własne życzenie, czyli popełnić samobója.

Chodzi Ci o gwarancję, że jak już będzie po wszystkim, to nie wrzepią Ci grzywny ? :classic_cool:

no to ja poproszę o wzmiankę w konstytucji o powszechną bezpłatną opiekę psychiatryczną nad każdym obywatelem

Gość ewrwqrqw
"Chodzi Ci o gwarancję, że jak już będzie po wszystkim, to nie wrzepią Ci grzywny ? " Chodzi mi o to, że gdybym był teraz przykuty do łóżka i sparaliżowany to żeby popełnić samobójstwo będę musiałbym wytoczyć proces państwu polskiemu i po paru latach apelacji i pokazywania mnie w mediach jak zwierze w zoo, jakiś urzędas może łaskawie by się zgodził, żebym mógł ZAGŁODZIĆ się na śmierć, bo podanie mi jakiegoś środka nasennego i trucizny nie byłoby dla nich OK.

Gość ewrwqrqw
myślicie że to co napisałem to fantastyka?? to już się dzieje w USA i Australli.

Gość ewrwqrqw
wystarczy że jakiś polityk hipokryta uzna że jego popularność spada w sondażach i nie przegapi możliwości wypowiedzenia się przed kamerami na temat tego czy wg niego cierpiąca osoba X ma prawo popełnić samobójstw czy nie :o oczywiście powie, że nie może bo przecież chce uchodzić za kochającego ludzi humanistę katolika a tak naprawdę to ma w dupie cierpienie tej osoby.

Gość ewrwqrqw
up

Gość ewrwqrqw
up

Gość ewrwqrqw
up