Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mruuuuuuuuuuuuuuuuuuu

czuje taki niedobór faceta

Polecane posty

ja byłam nietrafnie zakochana, na szczęście ten stan już za mną:D co nie zmienia faktu, że jestem samotna

Gość ja_w_poniedizalek
platoniczne miłości odchodza w cień gdy na horyzoncie pojawia sie realny mężczyzna :P ja ostatnio w stanie nijakim, zerwAŁAM pogodziłam się z tym że to jednak nie był facet dla mnie i obecnie brak kogoś na horyzoncie :)

mi przeszło z czasem (baaardzo długim czasem) - no i nie do końca było to taka platoniczna miłość, nie mniej jednak skazana jestem chyba na samotność :)

Tylko że ja mam z tym moim obiektem tak, że znam go już ze 3 lata, znam go bardzo dobrze i nie wyobrażam sobie, żebym miała być z kimkolwiek innym. A facetów znam mnóstwo.

co do twojej wypowiedzi, mam własnie tak samo - stan nijaki (zapomnialam, pogodzilam się, stan nijaki)

No jest i na tym właśnie polega mój problem. Bo on mi się bardzo podoba, pod każdym względem, marzę o byciu z nim, a ona mi w tym przeszkadza. Co prawda nie jest to chyba jakiś silny związek, przynajmniej z jego strony, ale sam fakt...

I powiem Wam, że sama czasem zawalam sprawę. W sobotę była impreza, na której on był sam i ja też mogłam być, ale nie poszłam. Ogólnie nie pasował mi klimat imprezy itd., nie wiedziałam, czy on będzie, a teraz sobie pluję w brodę, że mogłam iść.

Gość on_234e
jakby co to słuze nasieniem drogie panie .

Gość ja_w_poniedizalek
on_234e --> czuję niedobór faceta , idiotów czuję aż nadmiar

Gość cux naucz się czytać
mruuuuuuuuuuuuuuuuuuu mówi że brak jej faceta zaś dziewczyna na zdjęciu jest mówi o braku baby a cux każe im sie umawiać na kawe zamiast na sex czy ona umie czytać

Gość cux naucz się czytać
madźka. przygarnij mnie jak jesteś sama

riddle - nastepnym razem nie przegap okazji i idź;) tylko pamiętaj, że on jest w związku