Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sefr3435474574

CZY BEDE GLODNA?

Polecane posty

Gość sefr3435474574

Jesli o 21 zjem to : 100 g chudego twarożku wymieszanego z łyżką kakao, esencją waniliową, łyżeczką kawy rozpuszczalnej i odrobiną słodziku a o 23 około ide spac?? Jak myslicie?

Gość
pojdzie ci w biodra albo brzuszek ostatni posilek min 4 godz przedsnem i nie slodycze/weglowodany bo sie nie strawia tylko przejda w tluszcz

zasada je st ogolnie taka ze na noc mozesz jesc wiecej i nawet o poznych godzinach, ale musi to byc wylacznie bialkowa kolacja;) Tzn chude drobiowe mieso, ryba, jajecznica:D Bledne jest gadanie ze trza jesc 3 godz przed snem:) Jesli kolacja bedzie sie skladac z bialka to mozesz nawet godzine przed snem;) Natomiat weglowodany trzeba jesc nie poznije niz wlasnie 3 godziny przed pojsciem do spania;)

Gość sefr3435474574
to moge zjesc wedzona makrele? I kurcze cos jeszcze , zjadlabym serek wiejski ze słodzikiem ale to ma duzo wegli :o nie wiem co :o

tak mozesz makrele.....mozesz omlety.......mozesz piersi z kurczaka itd. Organizm potrzebuje zaledwie 1 godziny zeby pozbyc sie bialek, z weglami musi walczyc az 3 godziny:O

Autorko a czy ty nie jestes na diecie sb? Bo to na co masz ochote zajezdza mi na deser wlasnie z tej dietki;)

Gość sefr3435474574
tak jestem na sb :)

ja bylam na niej przez 2 lata:) Schudlam 27 kg, ale to po ciazy;)

Gość sefr3435474574
27 kg w 2 lata:O? Gratuluje :) moim zdaniem świetnia dieta, nie jestem głodna, ale troche grzeszków już się zdarzyło np. zjadłam trochę więcej słonecznika ile można :P ale staram sie tego nie robic:) chyba zjem jajko i makrele . Moze byc?:)

nie 27 kg w rok:D...ale na diecie bylam przez kolejny rok, dopoki nie zaszlam w ciaze;) Tak moezsz makrele i jajek ile chcesz;) Na poczatki trzeba sie poswiecac a potem to juz czysta improwizacja:D Trzymaj sie jej, bo warto;) Powodzenia!!!

Gość sefr3435474574
dzieki bede sie trzymac rekami i nogami :D bo jak narazie wszystko mi smakuje :) tylko słodyczy mi troche brakuje bo chyba uzalezniona jestem :P a ile schudlas przez te 2tygodnie tak z ciekawosci zapytam:)?

5 kg, al tak jak pisalam, bylam po ciazy, wiec szybko lecialo:) Przez pierwsze dni ubywalo mi pol kg dziennie...poznije pod koniec 1 fazki przytylam 1 kg, mimo ze trzymalam sie zasad, ale na 2 zaczelam znow chudnac.tak przecietnie pol kg tygodniowo:)