Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tasasa

znowu mnie powyzywał

Polecane posty

Gość tasasa

Po raz kolejny płaczę. Znów jestem szmtą, kurwą i dziwką...

Gość orzeszek___
a dlaczego jego nie zwyzywasz, ze jest chamem i durniem do potegi ??? zobacz wtedy jego reakcje!

Gość tasasa
Wtedy powie MASZ PRZEJEBANE KURWO nie wiem co robić..

Gość orzeszek___
no i przestan plakac ! zwyzywaj go i juz !

Gość miły 30sto latek
daj namiary wyśle karki to go sklepią;):D

Gość tasasa
Ale nie potrafię! Jestem bezkonfliktowa, brzydzę się chamstwa i prostactwa! Chcę mu przegadać do rozumu w bezbolesny sposób a on ma to w dupie! W takich chwilach nie chce mi się żyć. :( Wolę gdy mnie uderzy niż wykańcza psychicznie :(

Gość prowo do dupy

Gość tamarraa
Myślę, ze to prowo. Bo nie ma aż tak głupich dziewczyn. Ona woli jak ja uderzy. Ręce opadają.

Gość tasasa
dodam, że po stwierdzeniu "masz kurwo przejebane" wychłostał mnie po mej zapryszczonej gębie swoim kutongerem (21,98 cm) a potem zesrał mi się z gromkim śmiechem na łeb :( Tak naprawdę nazywam się Gracjan, mam 17 lat a ten facet to mój tatełe, dziś popił znowu na targu z kolegami do segregowania kartonów i skrzynek :(

Gość tasasa
Jakbyś była na moim miejscu nie byłabys taką mądra. To nie jest prowokacja! Ale uwierz!!! Wolę gdy uderzy niż ciagle obraża i poniża!!!

Gość tasasa - Gracjan
No wolę jak mnie uderzy, lubię jak mnie napierdala. Zawsze potem dostaje draże kokosowe i cole original :classic_cool:

Gość tamarraa
Jak to nie jest prowokacja to ... też ręce opadają. Zastanów się nad swoim życiem. Pozwalasz żeby drugi człowiek tak cię traktował? Jak on się nie chce zachowywać normalnie to rzuć psychola i znajdź kogos normalnego. Chociaż nadal myślę, ze to prowo.

Gość tasasa
Myślałam, że usłyszę dobre słowo ale ludzie z kafe potrafia jeszcze dobić ;/ nie musicie mi wierzyć, nie wiecie jak to jest dlatego macie to w dupie. mam 19 lat a czuję sie jakbym była w małżeństwie!! Bo chłopak mnie bije poniża i obraża i nic nie mogę z tym zrobić!!!!!!!!! Nie chcę żyć przysiegam!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość daswadek
to czemu nie odejdziesz

Gość tasasa
tamarraa pewnie gdybym miała poukładane życie tez bym pomyślała że to prowo, jestem w toksycznym związku nie mam juz sił by żyć. Nie chodzę na imprezy z przyjaciółkami, nie mam kolegów nie mogę nic!! Jedynie w szkole mogę rozmawiać z przyjaciółkami!! Na każdej przerwie muszę się z nim widzieć!!! Nie moge się opalać jezdzic na basen zrobić fryzure chodzic do fryzjera!!!!!!!!!!!!! Nigdy nie uprawialam seksu nawet z nim chodz mnie namawia ale i tak jestem kurwą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zwyzywał mnie bo zadzwoniłam do niego z domowego! Czujecie to?!

Gość daswadek
tasasa ale pierdolisz

Gość tasasa
Nie umię odejść :( Zawsze byłam pewna siebie dziewczyną, teraz nie... raz przeciwstawiłam się mu i podcięłam końcówki bo miałam strasznie zniszczone włosy a on mnie powyzywał od paskud brzydul itd!!!!!!!! Zawsze miałam powodzenie, on robi ze mnie szrą mysz abym nikomu sie nie podobała bo go szlag trafia. W spodniczce czy spodenkach moge byc tylko w jego obecności... dzieki niemu czuje sie nieatrakcyjna, stracilam poczucie wartosci i gdybym z nim zerwala nikt mnie nie zechce :( tak mysle :(

Gość tamarraa
teraz mam poukładane życie, ale kiedyś tak nie było. Wiem co to toksyczny związek i wiem, że cięzko się z niego wyrwać. A ciężko dlatego, że występuje tu uzależnienie od drugiego człowieka. Mnie pomógł psycholog. Zauważ, ze cierpisz w tym związku. Szukasz sposobu na zmianę zachowania faceta.Chcesz się wyżalić, ale nie myslisz o wyjściu z tego toksycznego związku. To jest właśnie chore.

Gość tasasa
Dzieki tamarraa muszę iść narazie

Gość Livre__
Przecież nikt Cię do tego faceta kajdanami nie przyspawał,a brak atrakcyjności sama sobie wmawiasz z jego wybitną pomocą.