Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszkaka

jaki powinnam nosić stanik? 65a czy 65b?

Polecane posty

Gość Agnieszkaka

Pod biustem mam 69cm a obwód biustu 77/78cm rozmiar obwód pod wielkość miseczki- stanika biustem obwód biustu A B C 65 61-65cm 77-79 79-81 81-83 70 66-70cm 82-84 84-86 86-88

Gość Agnieszkaka
chciałam pokazać wymiary ale nie wyszło... rozmiar ______obwód pod _______wielkość miseczki- stanika ________biustem __________obwód biustu _____________________________A _____B _____C 65 ___________61-65cm ______77-79 __79-81 __81-83 70 ___________66-70cm ______82-84 __84-86 __86-88

Gość tobie w ogóle niepotrzebny
stanik, bo nie masz biustu :)

Gość Agnieszkaka
dzięki za odpowiedzi mama kupiła mi satnik.

Jaki ten stanik? Usztywniany z fiszbinami? Jaki rozmiar? I jak leży? Nie odstaje, nie robi "bułek"? Obwód stabilny, nie podjeżdża? :D

Gość Agnieszkaka
Wyszło mi że nosze usztywniany z fiszbinami rozmiar 32/70 i 34/70 leży dobrze nie odstaje i nie podjeżdrza, nie ma bułek ogólnie wszystko dobrze. dziękuje

32/70 to nie rozmiar, to jest tylko obwód, który na Twoje 69 cm pod może być niedługo za luźny. Ale mówię, jeżeli tylko tak masz napisane na staniku, to nie wiem co to za rozmiar, bo powinna być też miska. 34/70 nie istnieje, chyba że chodziło Ci o 34/75. Ale to jest zdecydowanie za dużo na Twój obwód pod. No i też nie ma miski w rozmiarze. 77/78 w biuście, to z obwodem 70 ma szansę leżeć dobrze 70AA. Z obwodem 75 nic, bo AA jest od 84cm.

Gość Agnieszkaka
NIe wiem ja ten stanik dopiero dostałam na Mazuach w takim centrum handlowym Guz w sklepie chińskim. I tam były właśnie takie numeracje. NIe wiem ale ten 32/70 i 34/70 jest dobry. W warszawe nie znalazłam takich małych. Byłam w triumphie, atlanticu i nie było.

W Triumphie i w Atlanticu takich rzeczy nie ma, bo oni nie mają pełnej rozmiarówki. No to dalej nie wiesz w co celować, a o "rozmiarze" 34/70 pierwszy raz słyszę, bo 32/70 bez miski to się jeszcze czasami zdarza, ale i tak nie wiadomo co to za rozmiar. Myślę, że niedługo może Ci się ten stanik strasznie rozciągnąć i podjeżdżać, nie wiem, czy był sens kupować coś chińskiego...

Gość Aguśa
Nie wiem ale jeszcze sie nie rozciagnął. Też nigdy nie słyszałam o tych rozmiarach... ale można wypróbować.

Gość gość
65 b powinien być lepszy, z sieciówek cubus ma taki rozmiar, ewentualnie 70b w H&M, ale musisz wybierać te mniejsze w tym rozmiarze - są takie po 39.90 zł :)