Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cbkkkkkbkkk

POMOCY czy mozna sie nie zorientowac że jest się w 2, 3 miesciu ciąży?

Polecane posty

Gość cbkkkkkbkkk

mam nieregularne okresy bo bralam rok temu tabletki i sa tak co 3 miesiace czasami i teraz nie mam od 4 miesiecy okresu a na poczatku maja kochalam sie z chlopakiem ale zabezpieczona prezewatywa. nic sie z nia nie stalo ale on we mnie skonczyl w tej gumce i teraz sie boje jakby cos wycieklo przez to ze nie mam okresu. zrobilam test ciazowy i wyszedl negatywy. czy mozliwe zebym w ogole mogla byc w ciazy?

Gość ile takich samych tematow
bedzzie>?

Gość cbkkkkkbkkk
ZAPOMNIAŁAM DODAC ZE W TYM CZASIE MIALAM BRĄZOWE UPŁAWY TAK JAKBY OKRES ALE NIE KREW TYLKO CIEMNOBRĄZOWA WYDZIELINA PRZEZ 3 DNI nikt mi nie odpowiedzial dlatego zalozylam tutaj, bo są kobiety doswiadczone a na ogollnym sie tylko smieja..

Gość cbkkkkkbkkk
a po czym to stwierdzasz?

Zrob badanie krwi,a nie baw sie w zgadywanki.Bedziesz miala od razu odpowiedz.

Gość kashi4
Jesli kochalas sie w maju a teraz zrobilas test ciazowy i nic nie wykazal to znaczy ze nie jestes w ciazy.

Gość majjjjka35
Ja przez 4 miesiace nie wiedzialam ze jestem w ciazy z ostatnim dzieckiem,mialam normalny regularny okres i nic nie wskazywalo na ciaze zadnych dolegliwosci,no moze troszke piersi mnie bolaly,ale one mnie tak pobolewaja jak mam dni plodne np,albo jak mam okres dostac wiec nawet mi do glowy nie przyszlo ze to ciaza,po 4 miesiacu wstrzymal mi sie okres spoznial sie tydzien zrobilam test i byla slaba druga kreska,poszlam do lekarza a ten mi mowi ze to ciaza i ze wyglada na 14 tydzien i 5 dzien dokladnie hehe bylam w szoku,tak krotko w cazy nigdy nie chodzilam ;)

Gość cbkkkkkbkkk
no u mnie była 1 mocna kreska wynik negatywny wiec moze ta brązowa wydzielna (praktycznie czarna) byla zamiast okresu. pojde do lekarza i sie dowiem wszystkiego. chcialam tylko iwedziec czy jest jakiekolwiek prawdopodobienstwo ciazy u mnie, dziekuje za odpowiedzi