Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takaakaa

Moja Przyjaciółka zdradza męża

Polecane posty

Gość takaakaa

Jej mąż jest straszny nie pomaga jej przy dzieciach (maja dwojke poniżej 3 roku ), codziennie pije, awanturuje sie z nią. Kiedy jest w domu to ona nie może nigdzie wyjsc. Ogólnie masakra ale czy to powod żeby go zdradzac...? Szkoda mi jej ale tego nie moge jakos pojac-może dlatego ze sama mam cudownego meża i nie wyobrazam sobie go zdradzic-nawet gdyby było zle. Ona go zdradza nie w sensie potajemnych spotkań, kolacji czy jakichs romantycznych spraw tylko spotyka sie ze znajomym z bloku (w ktorym kochała sie juz w podstawówce) w jego mieszkaniu robią bara bara i dowidzenia-jak ma okres to nawet sie nie spotykają! Ona myślała że on bedzie chciał czegos wiecej i sie w nim zakochała na nowo-kiedy on sie zorientował to jej podziekował i teraz jest załamana. Ja od samego poczatku wiedziałam że to tak sie skończy bo on to niebieskooki blondyn wysportowany bo gra w reprezentacji piłki nożnej w jej miescie i raczej "prowadza się" z długonogimi blondynkami które pół dnia siedza w solarium a drugie pół robią sobie makijaz-ona do takich nie należy-po dwuch porodach ma nadwagę a on wykorzystal jej naiwnośc i nadzieje że jesli bedzie z nim spała to przygarnie ja i jej dzieci-w co ja nigdy nie wierzyłam a on o tym jej nigdy nie wspomniał ale wiadomo jak to jest kiedy ktos sie zakocha-dorabia sie całą reszte. Nawet teraz kiedy jej napisał smsem ze to koniec ze było lepiej tak jak było kiedys to mówiałam zeby przestała mu pisac że ona liczyła na cos wiecej i te inne tematy-powiedziała ze już sie postara nie pisac i ze napisałaby mu cos nie miłego ale jak on jeszcze kiedys bedzie chciał...-masakra jak można byc tak naiwnym??? Nie wygarnac komus kto cie wykorzystał tylko dlatego że kiedys może jeszcze chiec to samo zrobic-nie pojmuje tej dziewczyny.

Gość tttolinkaaaa
No to nie ma zaciekawie ale z tym kolesiem to przesada-na co ona liczyła pff

Gość dekoral0129
Dwójke dzieci ponizej 3 lat:O mamusia i do tego koorwa:D łoł

Gość prrrralinnka
Kobiety sa naiwne a faceci korzystaja....

Gość davvi
Nie zna swojej wartosci czy co-jak tak mozna sie puszczac-a w domu małe dzieci czekaja...

Gość takaakaa
Ona wogóle nie ma szczescia do facetów bo za bardzo im wierzy. Miała jednego fajnego pojechała na wies, przespała sie z aktualnym meżem który tak jej sie spodobał że tamtego zostawiła (mimo to że na kolanach za nia z kwiatami chodził wiedzac ze z innym spała), z tym zaszła w ciaże i za kilka miesiecy wzieli slub a teraz siedzi w bagnie bo nie zdażyła poznac męza przed slubem. Ten pierwszy juz jej teraz nie chce ma żone, dziecko i jest szczesliwy (z moja druga kolezanka) także to ze ona by chciała zeby znowu byli razem nie bardzo sie liczy. Jak dla mnie zawsze i w czasach szkolnych i teraz jest bardzo niedojrzała jak na swoj wiek-młody co prawda ale nie umie spojrzec inaczej na swiat-mysli ze jak facet sie chce z nia przespac to znaczy ze ona jest taka super a on odrazu sie w niej kocha

Gość sonaika
Tez mam podobna kolezanke... Od zawsze chyba myslała tak jak ta. Mam nadzieje ze tej nie zdarzy sie wpadka z partnetem lozkowym ktorym nie bedzie jej maz ;)

Gość donnaaa
chyba powinna sie troszeczke szanowac... ;)

Gość seksownana
ze tez to niektorzy maja barwne zycie seksualne

Gość seksownana
ze tez to niektorzy maja barwne zycie seksualne

Gość tania..frania
Chciało sie ru**ac sasiadowi to znalazl naiwna-gorzej jak sie rozejdzie po osiedlu...