Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 174 cm wzrostu

Chłopy nie dajcie się wpędzać w kompleksy przez "wzrost"

Polecane posty

Gość 174 cm wzrostu

Jak czytam większość ogłoszeń to wymagacie od facetów minimum 180 cm wzrostu, ale jak facet wymaga np. żebyście miały biust np. C to się burzycie, że niby to oni mają jakieś wielkie wymagania, a prawda jest taka że większość wygórowanych wymogów pochodzi od was. Wszystkie macie po 175 cm wzrostu że wyłącznie tacy was interesują powyżej 180? Jak tak, to zapiszcie się na siatkówkę, może zdobędziecie złoto na Mistrzostwach Europy grając w reprezentacji. A tak na poważnie, tylko wpędzacie facetów w głupie kompleksy przez te swoje "oczekiwania". A teraz czekam na wyrazy krytyki z argumentacją, jeżeli taką w ogóle macie.

ja mam 173 i nie miałabym nic przeciwko, zeby mój chłopak tez tyle miał ;] oby kochał i był wporządku ;)

A ja nie popieram bo jestem wysoki,jak bym był kurduplem to tez bym poparł autora topiku;)

Gość Yneska1985
Twoje rozważania są pozbawione większego sensu,gdyż my-kobiety możemy powiedzieć,że to od Was-facetów pochodzi 'większość wygórowanych wymogów'(dotyczy tego biustu).Jak więc rozwiążesz problem kto ma więcej wygórowanych wymogów?

sorry, ale biust w moich oczekiwaniach jest na dalekim miejscu ps. dziabnij a odezwie się urażona sarenka :p

Gość autor.,.
Jak to kto ma większe wymogi? Oczywiście że kobiety. Czytając tak z ciekawości ogłoszenia matrymonialne, prawie wszystkie piszą: poznam faceta, wysokiego, no minimum 180 cm wzrostu, a poczytaj ogłoszenia facetów i znajdż chociaż jedno, w którym pisze: poznam kobietę z dużym biustem. Odpowiedż na to pytanie chyba już znasz.

Gość autor.,.
Jak to kto ma większe wymogi? Oczywiście że kobiety. Czytając tak z ciekawości ogłoszenia matrymonialne, prawie wszystkie piszą: poznam faceta, wysokiego, no minimum 180 cm wzrostu, a poczytaj ogłoszenia facetów i znajdż chociaż jedno, w którym pisze: poznam kobietę z dużym biustem. Odpowiedż na to pytanie chyba już znasz.

Gość Yneska1985
Nie jestem urażona.Akceptuję swoje 163 cm wzrostu,48 kg wagi,biust 75B.Nie mam z ty problemu.Nie mam z góry ustalonego przedziału wzrostu dla mężczyzny.Odnosząc się do tego,co napisał autor-problem,kto ma większe wymagania(my czy Wy) jest nierozwiązywalny.

Może nie każdy, ale większośc facetów patrzy na biust i tyłek oo i opalenizna, a więc... ja mam te 173, może tyłek mam normalny, ale biust mam mały i opalona jestem srednioo no teraz lato, więc więcej... ale mam jasną karnację.. za to moja koleżanka jest niska,,, ale ma duuuzyyy biust i jest spalona :D tzn opalonaa ;D i co ide z nią to najpierw facet patrzy na nia ;] potem może na mnie

Gość Yneska1985
Za to prawie zawsze jest jasno i wyraźnie napisane:'Poznam szczupłą(...)'.Możemy wymieniać mnóstwo takich cech dotyczących wyglądu ale do tego,kto ma większe wymagania i kogo bardziej wpędza to w kompleksy,nie dojdziemy.

ja jestem szczupła a kolezanka hm .. no ma gdzienigdzie ale nie jest gruba i co patrza na biust !;D

Gość autor.,.
No to że chwile popatrzy to chyba nie jest karalne. Grunt, że wielkość biustu, opalenizna, kolor włosów u kobiet nie jest dla facetów ,,obligatoryjnym" wymogiem, tak jak dla was wzrost faceta co troche dziwi, bo same zazwyczaj tez "siatkarkami" nie jesteście.

Gość Yneska1985
Mia-Ty za to nadrabiasz figurą.Ja się kompletnie nie przejmuję moim małym biustem,po pierwsze pasuje do mojej figury,po drugie,mam tyle innych zalet,że schodzi to na drugi plan.I 'nie daję się wpędzić w kompleksy przez'... biust:)

Gość Yneska1985
autor.,.po prostu generalizujesz...Nie wszystkie kobiety tak myślą.Nie słyszałam,żeby jakaś koleżanka powiedziała m kiedykolwiek,że lubi bardzo wysokich facetów.Ten 'problem' został uwypuklony na Kafeterii.

kolega chodziłz tą moją kolezanka, potem jak z nia zerwał to sam sie przyznał, ze 'kochał tylko jej cycki' ;] miałam z nim wymiane zdań, no w sumie moj biust jest ok, ale mógłby troszkę być większy :D tak troszeczkę... ;]

Gość Yneska1985
Zresztą ja tutaj kiedyś też kilka razy przeczytałam,że kobieta poniżej 170 cm(czyli ja!) to nie kobieta.Tak samo z biustem,że mniej niż miseczka C to też nie kobieta.Ale to są problemy tego forum.

a co do tego wzrostu to ok fajnie było miec wysokiego chłopaka, ale taki 175 też jest spoko ;) przecież nie liczy się wzrost.. kobiety patrza na wygląd oczywiście.. przynajmniej ja na oczy i kości policzkowe jakie są ;D aa no i licza sie buty ;)

Gość Yneska1985
Żadnych wkładek nie potrzebuję.Taka się urodziłam.Cieszy mnie,że wyglądam jak wyglądam a przede wszystkim,że jestem zdrowa.

Jak kobieta jest niska to ma lepiej , bo może sobie szpilki załozyc i już ;D ja się źle na nich czuje ... moja koleżanka ma chyba 12 cm czy moze 11 :D ale są supeer ;D no niestety ja bym zle wyglądała ;]

Gość Yneska1985
Fakt,mam też takie wysokie szpilki.Ale pocieszę Cię,są tak potwornie niewygodne,że bardzo rzadko ich używam....

Gość autor.,.
Ale ja po raz trzeci, nie mówie o wyjątkach, że ktoś coś kiedyś napisał na forum o kobietach, tylko mi chodzi o ogólnie przyjęte kryterium, że jak facet nie ma 180 cm wzrostu lub więcej to jest od razu w znakomitej większości przypadków skreślony. Wasze wymagania w dzisiejszych czasach wzrosły też i przez to, że faceci za bardzo o was zabiegają i za bardzo wam naskakują, więc i pole manerwu macie większe.

Dla mnie niski facet to nie facet, sama mam 176 cm wzrostu i w życiu nie chciałabym być z jakimś karakanem :/ dla mnie facet musi mieć grubo ponad 180 cm wtedy to jest prawdziwy mężczyzna, a niski może być jedynie kolegą.

nie ma to ja trampki albo jakies baletki ;] ja to nawet zbytnio nie umiej chodzić na szpilkach :D zawsze jak idę na jakieś wesele to tylko do Koscioła , a potem na płaskim ;]

o kurde ;| to ja już wiem jak ja uraziłam mojego kumpla.. on jest nizszy ode mnie i jak z nim wypije.. to jest szczera zbytnio ja nawet nie wiedziałam, ze bierzecie sobie to do serca :D ok pójde z nim na wesele to moze się odbuduje w jego oczach o :D

Gość Yneska1985
Jeszcze jedna uwaga i zmykam.Autorze-174 cm to średni wzrost więc nie wiem w czym masz problem.Ale nawet jak ktoś ma mniej,to czy ma to aż tak wielkie znaczenie?Poznałam w życiu wielu mężczyzn,poniżej 170 cm wzrostu,którzy mi się bardzo podobali...;)