Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawski dude

trampki converse - rozmiarówka

Polecane posty

Gość ciekawski dude

czesc, ktos z Was posiada moze trampki firmy converse? pytam bo chcialbym sie dowiedziec o rozmiar. wypatrzylem na allegro i najpierw poszedlem do sklepu zmierzyc ale jak wszystkie buty mam 43 tak te trampki byly strasznie wielke. 42 tez chyba a 41 niestety nie mieli na stanie. pytam bo nie chce placic 2 razy za przesylke :-) powiedzcie mi jakie macie standardowy rozmiar a jakie kupowaliscie conversy? dzieki

kupiłam "na oko" 39 a w/g mnie to taka mega 40 czekam az synowi noga urosnie to moze będzie nosił:) na razie stoja grzecznie na półce

Gość Julia . .. ... ....
ja mam normalnie 39, na allegro kupiłam czerwone conversy o rozmiarze 38 i były dobre, z resztą zawsze na allegro kupuję rozmiar mniejsze.

Gość
spr sobie dluosc stopy, odrysuj na kartce i zmierz w cm, tam na butach to tez podaja (JPN) oprocz rozmiaru tylko oszukisci jedni ja mam stopke 24,5 cm, rozm butow 38 a sa o pol rozm za duze

Gość gość
Ja mimo, iż mam ponad 24 lata ;p to lubię chodzić w trampkach, są wygodne, zawsze modne, do wielu rzeczy pasują, kupiłam swoje na stronie allinside.pl