Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość manrelrke

Studiuje dwa kierunki zaocznie i każdy mowi ze jestem ambitna..

Polecane posty

Gość manrelrke

A ja tak naprawde nie wiem co w tym ambitnego.. Dwa kierunki zaocznie studia magisterskie to wg mnie zaden wyczyn.. A studiuje dwa bo wiem ze po jednym pracy dobrej nie znajde.. dlaczego ludzie tak mysla ze jak ktos studiuje druygi kierunek to juz nie wiadomo jaki mozg jest?

Gość dobry ukrainiec
Zapewne dlatego, że sądzą, że jesteś w stanie pochłonąć wprost niewiarygodne ilości spermy i kału bez mrugnięcia okiem, a potem ustawić się w kolejce do asystenta prosząc o kolejną porcję rozciągania zwieracza odbytu. No, a teraz wypier.dalaj do taty bo już mu się płyn neutralizujący kwaśny odczyn cewki moczowej wydziela, co oznacza że wkrótce i on zapragnie twej kakaowej czoko-krainy. 🖐️

Gość manrelke
Nie obrażaj mnie ty chamie ukrainski bezczelny!! Co ty sobie myślisz\?? Co do tematu: studiuje na dwóch ambitnych kierunkach: resocjalizacja zatwardziałych pedofilów internetowych i leczenie wypadniętych odbytów metodą podwiązania :classic_cool:

Gość manrerlke
Znowu podszywacze jacyś... No nic. Tak naprawdę studiuję pedagogikę inwalidów IV grupy oraz wychowanie przedszkolne. Spodziewam się po tym pracy co najmniej na szczeblu junior manager w Płońsku .