Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olgaolgaolga

kolezanka ma mnie za dziwke czy naprawde tak jest?

Polecane posty

Gość olgaolgaolga

witam. dzis poklocilam sie z moja przyjaciolka ktora wygarnela mi ze bardzo sie zmienilam i strasznie zeszmacilam za kilka lat od kiedy wyprowadzilam sie od rodzicow. poszlo o znajomego ktory wprowadzil sie do mnie na kilka dni. ja osobiscie faktycznie liczylam, ze moze miedzy nami do czegos dojsc ale kiedy okazal sie calkowicie zimny troche sie jej poskarzylam ze nie jestem zadowolona z tego ze mieszka ze mna na te kilka dni po czym dzis uslyszalam ze robie z siebie szmate bo zalezy mi tylko na tym aby mnie facet przelecial... hmmm zaczynam sie zastanawiac czy to faktycznie ze mna cos jest nie tak i to jest cos zlego? jak Wy widzicie takie sytuacje? zaznaczam, ze nie jest to ktos kogo wyciagnelam z ulicy. troche jestem podlamana ta sytuacja bo nie wiem co myslec.... wyrazcie swoja opinie na ten temat prosze

Gość kicia2425
podzielam zdanie Twojej koleżanki....

Gość olgaolgaolga
wlasnie w sumie nie- mialam wrazenie ze troche sie kreci obok niego ale tak naprawde za rok bierze slub wiec odpada taka opcja ze to przez zazdrosc choc nie wiem co o tym myslec

Gość olgaolgaolga
wlasnie w sumie nie- mialam wrazenie ze troche sie kreci obok niego ale tak naprawde za rok bierze slub wiec odpada taka opcja ze to przez zazdrosc choc nie wiem co o tym myslec

Gość duperele kochana
ma rację. trochę godności jako kobieta!

Gość olgaolgaolga
ale jednak siedzi we mnie jakies dziwne poczucie ze cos jest nie tak tylko wlasnie - z nia czy ze mna...?

ten ostatni niedziel Każda kobieta ma w sobie coś z dzi**i jak to śpiewał pewien znany artysta, więc nie przejmuj się, jesteś normalną zdrową psychicznie kobietą. bezsensu .. jak kobieta tam sie bzyknie z jakims typem to określenie dziwki ... a jak facet co chwile jakaś przeleci to kim jest?/

Gość lollalitta
" w każdej kobiecie dziwki 2/3"

Gość zasmucony stulejarz
brak Ci chłopa i tyle, nie masz przecież ochoty na dzikie orgie ;)