Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaataarzynkaa

Co o tym sadzicie?

Polecane posty

Gość kaataarzynkaa

Poznalam fajnego kolesia .. wszystko mi w nim pasuje ale, moze to glupie, wkurzylam sie bo zaglosowal na kaczynskiego :/ czy taka polityczna roznica pogladow moze byc przeszkoda w zwiazku?

Gość aniabra
moze, mi tez sie podobal facet ktory zaglosowac na kaczynskiego, 5 lat temu....i nas to podzielilo, byla sprzeczka... mysle ze to moze byc problem, bo moze on ma poglady i podejscie do roznych spraw zupelnie inne niz twoje

Gość kaataarzynkaa
ehh no wlasnie wiem .. ale jemu nie przeszkadza to ze ja glosowalam na Komorowskiego ale mnie wkurzylo ze na kaczora zaglosowal :/ ale moze nie powinnam sie czepiac .. ale jednak spokoju mi to do konca nie daje ..

Gość kaataarzynkaa
pewnie jakbym byla mlodsza to bym miala to gdzies .. ja zawsze szanuje czyjes zdanie i odmienne poglady ale kaczora na tyle nie znosze ze to mnie drazni :/ ehh wiem ze pewnie przesadzam

Gość kaataarzynkaa
ja mam 21 on 28 ..

No widać, starszy to mądrzejszy :classic_cool: Nie lubisz Kaczyńskiego dla zasady jak większość koleżanek/kolegów ze studiów, bo tak wypada nie lubić, a facet dorosły to patrzy inaczej na politykę i umie wyciągnąć logiczne wnioski 🖐️

Gość kaataarzynkaa
Nie dla zasady .. nie popieram jego pogadow, zachowania, chamstwa i obłudy .. za komorowskim tez nie jestem ale glosowalam przeciwko kaczynskiemu . Ze starszy to madrzejszy? nie koniecznie .. ciekawe dlaczego tak znane osobistosci jak np premier Mazowiecki, Bartoszewski czy Walesa poparli kandydature Komorowskiego a za kaczorem nikt nie byl. no poza ksiezami ktorzy na ambonie kazali moherom glosowac za kaczorem

Gość kaataarzynkaa
Po pierwsze kaczor mial swoja szanse jako premier i ja zaprzepascil .. przynosi tylko wstyd Polsce .. nawet w zagranicznym pismach pisza ze Europa odetchnela z ulga ze kaczor przegral to chyba rowniez o czyms swiadczy .

Gość kikikikikiki
mam podobnie, też poznałam, tylko, że mój głosował na Leppera, co o tym dziewczynki sądzicie dać mu jeszcze szansę czy taki to już skreślony?

W sensie Niemieckich? No fakt, baaaaaaaaaaardzo jest się z czego cieszyć :) Mnie to osobiście martwi, patrząc pod kątem polityki zagranicznej proniemieckiej... Jeszcze się skończy wypłacaniem odszkodowań niemcom, że źli polacy ich po wojne wypędzili ;) Zaprzepaścił? No nie wiem. Popatrzmy chociażby na dług... z 30 mld za panowania PiS wzrósł do 80 mld za panowania PO ;) I tego... Blaady strach padł na łapówkarzy, i faktycznie przez chwilę tego nie byłło (podczas panowania PiS)..I chwilka... Czy to nie dzisiaj Rostkowski powiedział, że ulgi dla studentów to NAJWCZEŚNIEJ za 1,5 roku? Coby studencka brać zapomnieć zdążyła.. A co do Państwa policyjnego - bo zapewne ten zarzut padnie - za panownia PiS CBA miało ok. 300 spraw... Podczas rządów PO - 680 (tyle obecnie jest w toku) Poza tym - prosiłam o konkrety, a zaprzepaścił swoją szansę to nie konkret, podobnie jak 'przynosi wstyd'. Czym zaprzepaścił (konkretnie) i czym przynosi wstyd (konkretnie). I nie podpieraj sie zagranicznymi forami, a swoimi przemyśleniami, ładnie proszę :)

Gość kikikikikiki
no w kropce jestem ... nikt nic nie poradzi...?

Gość Prawda 12345456
A umiesz podać jakieś konkretne przykłady czy jedynie potrafisz powtarzać GW? Pan Komorowski to bezpłciowy, skompromitowany, karierowicz. Przykłady: 1. Wikipedia 2. Komentarz na temat duńskich kobiet 3. Brak skonkretyzowanych pogladów 4. Zmienny jak chorągiewka (parytety) Może zamiast wściekłego oglądania się na zachód i żałowania tego, że urodziłaś się w tej okropnej "zacofanej" Polsce trochę samodzielnego myślenia? Czy wiesz, że Churchill sprzedał nas Stalinowi jeszcze przed wojną? Czy wiesz, że Kennedy jako ambasador w Londynie pochwalał politykę nazistowskich Niemiec wobec Żydów? Oto twoi zachodni przyjaciele.

Gość kaataarzynkaa
Nie w niemieckich ale rowniesz w hiszpanskich, angielskich, belgijskich i nie tylko .. Tak jak mowilam tez nie jestem za komorowskim ale wole jego od kaczora .. i naszczescie wiekszosc polakow tez .. nie zaluje ze sie urodzilam w Polsce .. ale zaluje ze mielismy takiego prezydenta i premiera.. wyniki sądaży rowniez swiadcza o tym ze wiekszosc wyksztalconego spoleczenstwa glosowalo na komorowskiego (lub przeciw kaczynskiemu) .. karierowicz to kaczor ktory potrafi wykorzystac smierc najblizszych osob abby osiagnac swoj cel .. wstyd przynosi swoim zachowaniem tak samo jak robil to jego brat .. Pierwsza dama byla jedyna osoba z tej rodziny ktora zaslugiwala na szacunek .. gdyby kaczor byl tak dobrym premierem to nie przegralby z tuskiem

Gość mili212121
Boże, jacy głupi są wszyscy którzy zagłosowali na Komorowskiego. Nie chodzi już nawet o poglądy, ale to bardzo niedobrze żeby rząd i prezydent pochodzili z tej samej partii. Przecież oni teraz będą robili co im się podoba i nikt tego nie będzie mógł skontrolować.

Gość Kasiu, Twoj brak kompromisowos
ci jest powodem waszej sprzeczki. On jako obywatel RP mial prawo zaglosowac zgodnie ze swoimi pogladami. Ja tez glosowalem na Kaczynskiego, ale tylko dlatego, ze nie chce pelni wladzy platformy i to jest moja sprawa nie wyobrazam sobie w jaki sposob mialoby to wplywac na zwiazek.

Gość kaataarzynkaa
fakt ja chcialam zeby Napieralski wygral ale niestety wole Komorowskiego od kaczora ..

mili212121 Wlasnie o to chodzi. Platforma i PIS nie sa dobrymi partiami, ale jesli jakakolwiek z nich dochodzi do pelni wladzy zle to wrozy.

Gość kaataarzynkaa
Nie bylo zadnej sprzeczki .. ja nic mu nie powiedzialam na ten temat.. wiem ze ma prawo .. i wiem ze musze to uszanowac i najlepiej puscic w niepamiec

kaataarzynkaa Napieralski to moim zdaniem gwiazdeczka jednych wyborow, ale lewica rosnie w sile, szczegolnie w oczach mlodego elektoratu, ktoremu nie podoba sie obluda i udawana noweczsnosc zarowno platformy i pisu

Gość kaataarzynkaa
Moją wiedzę o polityce buduję na telewizji i wręczanych na mieście darmowych gazetkach :classic_cool:

kaataarzynkaa To lepiej to uszanuj. gdyby dziewczyna zaczela krytykowac moje poglady zrobilbym sie zlosliwy.

Gość kaataarzynkaa
aha dodam ze on jest zolnierzem a kaczor zadeklarowal ze bedzie strzegl interesow wojska .. m.in dlatego na niego zaglosowal

Katarzynko, jak Cię proszę, rzuć chociaż JEDNYM konkretem, a nie ogólnikami, bo to jest żałosne... Naprawdę żałosne jest to, że wyborcy Komorowskiego potrafią napisać tylko tyle... Że świat się śmiał, że na Komorowskiego głosują inteligentni... Same ogólniki, powtarzane jak mantra za tvn'em i wyborczą :( A to tylko pusty zabieg marketingowy przed wyborami, żeby lud ciemny sobie inteligencji i mądrości mógł dodać przez oddanie głosu na jednego słusznego kandydata... A teraz? Mamy na czele kraju dwóch HISTORYKÓW z jednej partii... Błagam o jeden konkretny argument, jeden jedyny :( (To o wykorzystywaniu katastrofy smoleńskiej nie jest argumentem, a ogólnikiem... Powiedz proszę w którym momencie kampanii Smoleńsk został wykorzystany, podaj jeden cytat, jedno wydarzenie...)

Gość kaataarzynkaa
Ale ja nie krytykuje jego pogladow. tzn nic mu nie powiedzialam na ten temat .. po prostu mnie to meczy ale jemy bym nie smiala nic powiedziec bo to byloby niena miejcu

Katrzynka - a Tusk wysłał do mundurowych zapewnienie, że nie odbierze im przywilejów... Już nie wspomnę o tym że raz danych przywilejów nie mogą odebrać... Gra pod publiczkę dla ludu, że oni tacy hojni, szczodrzy i dobrzy...

Kasiu, zarowno Kaczynski jak i Komor klamali, poniewaz nie maja wielkiego wplywu na swiat polityki. Posluchaj chociazby Napieralskiego, mysle, ze zarowno K jak i drugi K zareagowaliby podobnie http://www.youtube.com/watch?v=0WoFYG1nIWY

Ludzieee. Trochę szacunku i tolerancji... Nie sztuką jest mieć różne poglądy, sztuką jest umieć dyskutować... i dojść do kompromisu.