Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikulks akasia

POMóżcie wybrać, LO katolik ,Lo budowlane, LO

Polecane posty

Gość mikulks akasia

Gość mikulks akasia
Liceum ogólnokształcące katolickie III w Tr...balwanie :) nikt na głowe nie upadl oprócz ciebie

Gość LO budowlane?
Katolik odradzam - nawet jeśli poziom jest w porządku, nauczyciele mili, to czeka Cię msza, modlitwy, dni papieskie, i inne dziwne rzeczy, które odrywają czas od nauki, a przecież religii na maturze nie zdajesz - myśl o edukacji przede wszystkim. Budowalane to nie słyszałam o takich, ale jeśli interesuje Cię taki zawód, nawet jako dodatkowy, to może być ciekawe.

Gość zadowolona.....
A ja Ci powim,że moim zdaniem katolik to najlepszy wybór. Ja jestem po "katoliku" zresztą w rankingu ogólnopolskim na najlepsze liceum znajdującym się na 10 miejscu!! i powim Ci,że mam naprawdę gruntowne wykształcenie.Po tej szkole bez żadnego problemu dostałam się na dwa kierunki bardzo obleganych studiów,na tych studiach radziłam sobie wyśmienicie i teraz pracuję w firmie o której marzyłam i mam bardzo dobrze płatną pracę. Jak składam CV do firm,to jedna z nich zaprosiła mnie na rozmowę kwalifikacyjną właśnie z powodu ukończenia liceum katolickiego.

Gość zadowolona.....
powiem..powiem..powiem sory za błąd