Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Problem z synową

Problem z synową

Polecane posty

Gość Problem z synową

Dziś rano umówiłam się z synową do urzędu. Była mi potrzebna by wyjaśnić pewne kwestie finansowe (ona lepiej się nad tym zna ode mnie). No i czekam na nią i się zjawiła wprawdzie punktualnie ale na jej widok aż mnie zatkało, wystrojona taka, w sukience zwiewnej wprawdzie za kolana ale co tam jak i tak wg mnie wyzywająca a na dodatek buty na szpilce i wymalowana! Ja rozumiem że wygląda tak jak przychodzi z mężem - moim synem do mnie w niedziele na obiad ale by sama się tak włóczyła? Wstyd mi za nią było bo młody jeszcze jest dość a więc uwagę mężczyzna zwracała na siebie. i tak się zastanawiam czy porozmawiać o tym z synem? Być może nie zdaje on sobie z tego sprawy a może nie widzi w tym zagrożenia? Proszę o rady.

Gość DZIDZIUNIAA
Ja W TO PO PROSTU NIE WIERZĘ!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość buuuuuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaa
Ja nie mogę ale problem. Ja tez nie wierzę.

Gość Mariolkaaaa
to ze dba o siebie to nic zlego bez przesady skoro mu to nei przeszkadza to daj spokoj to ich zycie i sprawy wprowadzisz tylko zameti on zacznie miec mentlik i moga byc problemy same z siebie

Gość mmmrr
ja nie widze zadnego problemu , jest mloda kobieta wiec sie niech ubiera jak chce tym bardziej jak sa teraz takie upaly to niech Pani wybaczy ale plaszcza przeciez nie zalozy . Osobiscie bym sie nie wtracala bo i po co ....

Gość Leviathannn
To musi być prowo, bo nie wierzę że ktoś mógłby być na tyle pierdolnięty żeby się czepiać o to że dziewczyna dba o siebie. Też wszędzie chodzę ładnie umalowana i uczesana, a teściowa jest dumna jak paw że ma piękną, zadbaną synową.

Gość mmmrr
z drugiej strony gdybym to ja miala taka synowa to bym byla dumna z niej :D

Gość prowo i słabe

Gość fcgcdgrfgdrsgs
kobieta zawsze i wszedzie musi wyglądac dobrze a Ty skoro tego nie rozumiesz to nie wiem z jakiego zaściankowa pochodzisz

Gość Problem z synową
tak ja wiem że za bardzo mieszać się nie można ale może jej po głowie coś chodzi? no bo po co tak się stroić jak męża nie ma? już kilka razy niby w żartach zwracałam jej uwagę na to ostatnio też mówiłam że teraz jak już męża ma to nie musi jak jakaś panna się stroić i powiedziałam to przy synu ale on wtedy tak ze złością mi odpowiedział ze nigdy w życiu nie chciałby kobiety która uważa ze wystarczy zdobyć męża a potem się "zapuszcza" z lenistwa i od tak po prostu. Ale z drugiej strony wiem ze ostatnio tez jej powiedział żeby ubierała się troszkę mniej strojnie a bardziej wygodnie i z butów na szpilce zrezygnowała wiec może też go to męczy...

Gość takajednamałaM
Obawiam się, że to nie prowo- niestety są takie teściowe:-(( Współczuję tej synowej.

Gość mili212121
A co ty masz stara wiejska babo do butów na szpilce i makijażu??? Każda zadbana kobieta powinna się ładnie ubierać i malować. To teraz jak ma męża to może i nóg ma nie golić? Jaki babsztyl wstrętny!

o bożeeee..... Twoja synowa jak każda kobieta chce zawsze ładnie wyglądać i to nic dziwnego, za to Twoje zachowanie jest dziwne:|

Gość ewdrewfrewrtfert
Kobieta się ubiera dla siebie, a nie dla facetów, tępa dzido!

Gość kaataarzynkaa
Boze biedna dziewczyna .. zebym ja na taka tesciowa nie trafila .. kobieto zastanow sie .. widac ze moher jakis :/

Gość Extensa
Prowokacje oceniam na zachęte na 3.....ćwicz dalej ;D

Gość Problem z synową
nie to nie jest prowokacja tylko strach o związek mojego syna, muszę przyznać że synowa jest naprawdę ładną kobietą i wiem że zwraca na siebie uwagę a na razie choć od 3 lat są małżeństwem to nie maja dzieci więc wszystko się jeszcze może zmienić tego się naprawdę boję bo mój syn taki wpatrzony w swoją żonę chociaż nie twierdzę że to źle

Gość ewdrewfrewrtfert
Zajmij się lepiej swoją dupą 💤

Gość Mamo
jeste mi przykro ze piszesz o mnie na forum , kocham twojego syna a moje meza wiec spij spokojnie nie zdradze go !!!!!!!!!! a ubierac sie tak dalej bede bo lubie jestem mloda i piekna:D

Gość Mamo
Skrycie marzę o tym, aby wziął mnie jakiś przydrożny budownik i ostro zerżnął w lewe ucho. Jest to moja niespełniona fantazja z dzieciństwa, gdy to się stanie, odczuję stan nirwany :classic_cool:

Gość Problem z synową
dziecko nie wypisuj takich bzdur

Gość Problem z synową
Tak naprawdę to jestem zazdrosna, bo odkąd mój synuś się ożenił, nie pozwolił mi zrobić sobie ani jednego loda. No nie wierzę w to, jak można odmawiać własnej matce!? Przecież matka jest tylko jedna i to ona powinna być najważniejszą kobietą w życiu każdego faceta, a nie jakaś przydrożna lafirynda :o

Gość Problem z synową
to na górze to jakaś bezsensowna złośliwość ludzie czy wy rady nie potraficie udzielić?

Gość Danzza
a moim zdaniem to niestety nie jest prowokacja gdyż moja teściówka jest taka sama, non stop ma do mnie żal o to że za dużo pieniędzy wydaje na ubrania i buty (choć zarabiamy z mężem dość dobrze i nie jest to problem w żadnym wypadku a ponadto nie kupuję drogich rzeczy) a gdy chodzi o to ze po ślubie nie powinnam się stroić to także ma do mnie o to pretensje. jak widać takie baby się niestety zdążają, może to zazdrość? :)

Gość obrzezany ekogroszek
potrafimy, nawet trzy: 1)nie wcinaj sie pomiedzy wodke a zakaske 2)kup sobie rozowe okulary 3)ciesz sie, ze masz synowa, na ktora nie zaslugujesz

Więc tak to jak każda matka reaguje na synowa to jest 100% zazdrość dlatego bo matki zle wychowują swoich synów powinny ich wychować dla kobiety z która bedzie szedł przez zycie a matki wychowuja ich tylko dla siebie i tu robią błąd widac efekty są zazdrosne że to już inna kobieta w jego życiu jest najważniejsza a nie ona sama i dobrze im tak sama mam problem z teściową od trzech lat nie rozmawiamy nie widujemy sie a juz wogule nie chcemy o sobie na wzajem słyszeć (matki za bardzo kochają, kobieta jest w stanie pokochać swojego syna jak swojego mężczyznę tylko oczywiście że bez pociągu seksualnego, jak kocham mojego faceta i strasznie jestem zazdrosna kiedy on u niej jest i myślę ze to działa w drugą stronę). DZIEWCZYNY TRZYMAJCIE SWOJE TESCIOWE KRUTKO JA ZROBIŁAM BŁĄD BO ZA BARDZO SIĘ OTWORZYŁAM I BYŁAM DLA NIEJ ZA DOBRA I CZYM TERAZ ODPŁACIŁAM WŁASNYM ZDROWIEM BO NIE POTRAFIE SOBIE Z TYM PORADZIC POKOCHAŁAM JA JAK WŁASNA MATKĘ I NIE WARTO BYŁO

Gość smerfaskr
jejku, powinnaś się cieszyc, że synowa o sibie dba i chce sie podobać. Mąz nie zwalnia kobiety z obowiązku ładnego ubioru czy makijazu. Chodzenie w butach na obcasie to nie grzech.

ale jak by sie tesciowa nie odezwała to syn by niczego nie zauwazył to normalne zo on bedzie chciał zadoiwolic i matke i zone najlepiej to wyprowadzic sie jak najdalej i ograniczyc kontakt