Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MajRodatenesy

Błąd na wakacje

Polecane posty

Gość MajRodatenesy

Mam 16 lat i zrobiłam wileki błąd. W Sobotę koleżanka zaprosiła mnie do siebie na grilla . Było ok . Jedno piwo drugie i 3 padłam , mam strasznie słabą głowe około godziny 3 w nocy połrzyliśmy się spac. moja koleżanka spała z chłopakiem w pokoju więc miałam do wyboru dwóch jej braci jeden wczesnie zasnoł dla tego też poszłam do tego drugiego by jeszscze pogadać i wgle. Nie wiedziałam co ja robię bo waliło mi się w głowie strasznie, na początku zaczeliśmy się całować , puźniej też przytulił mnie a ja udawałam że spałam miałam ochotę by mnie pomacał . nie robił tego dla tego też wziełam jego rękę w strone spodni , aż włożył rękę i zrobił mi palcówkę , troszkę mnie bolało nie mam pojęcia dla czego . Na drugi dzień wszyscy byli normalni ale ja się dziwnie czułam po tej akcji bo znam go od podstawówki prawie codziennie się z nim widzę . Nie jest wgle ładny jest chudy i wgle nie moj typ. Co mnie boli to że jest w mojim wieku a to takie dziecko. Nie wiem co robic bo się dziwnie czuje.Sorka też za błędy

Gość kup se
słownik i dorośnij.

Gość Zaglebiak
Mogę spowodować, że zapomnisz o tym błędzie. To żadna propozycja erotyczna, 18 lat więc chyba nie takie dziecko dla Ciebie.

I to jest właśnie typowy kac moralny. Nic już z tym nie zrobisz, czasu nie cofniesz. Możesz jedynie pogadać z tym chłopakiem, żeby tę historię zachował dla siebie.