Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

angela8833

sex

Polecane posty

no... sama niewiem.chyba nie.jakby sie to robilo naprawde to jest to chyba zboczeniem,a tak to chyba nie

Warczypies skoro wiesz wszystko to powiedz jak przejść z czarnego nicka na dowolny czerwony?-

nie ma czerwonych nicków, są pomarańczowe :) trzeba zamknąć stronę i próbować podszyć się pod samego siebie

Gość Były keepsky
Warczypies ty chyba tylko warczyć umiesz a ja już wiem jak przejść

wiem,ze faceci lubia ,ale ja sie musze czuc dobrze w swojej skurze.Wogule mi nie pasuja do mojej drobnej figury. MUSZE ZMNIEJSZYC BO NIE PODOBA MI SIE I WNERWIA MNIE TO.KIEDYS MIALAM MNIEJSZE NA STAROSC MI SIE TAK ZWIEKSZYLY COS.Moze to zaburzenia chormonalne albo cos w tym rodzaju? zmniejsze i bedzie po problemie.Brakuje mi jeszcze ok.2 tysiecy ale nazbieram.mam.a kiedys jej oddam napewnoa wezmie pozyczke z banku i mi dolozy bo mnie kocha.a kiedys jej oddam napewno

Angela Ile Ty masz lat????? Wydajesz się być małolata a piszesz o starosci?? Robisz bardzo dużo błedów ortograficznych i to takich podstawowych. Ja mam 19 lat i w tym roku zdałem maturę

Gość Solummm
Angela8833,aż mi się włosy na głowie jeżą.Jak można tyle błędów ortograficznych popełniać.Już stylistykę pominę.Można się pomylić ale bez przesady...

JA MAM 24 LATA. MAM PIRWSZA LICEUM SKONZCONE,PRZESZLAM KIEDYS ZALAMANIE NERWOWE I NIE SKONCZYLAM SZKOLY.MUSZE SKONCZYC JAKIS KURS.NIE ROBIE BLEDOW Z ORTOGRAFI MIALAM 5,TYLKO JAKAS NERWOWA JESTEM I SIE SPIESZE Z PISANIEM,ALE DOBRZE ZE MI UWAGE ZWROCILES,TO BEDE UWAZAC JAK PISZE Z ORTOGRAFI MIALAM DOBRZE Z MATMY MIALAM 3 Z BIOLOGI 5 NIE JESTEM GLOPIA TYLKO MAM STANY LEKOWE ALE CORAZ RZADZIEJ KIEDYS BYLO GORZEJ I STANY DEPRESYJNE MAM NIEKIDY I PROBLEMY ZE SPANIEM NIESTETY SILNE PRZEZYCIA PSYCHICZNE DALY MI W KOSC ALE JUZ POWOLI Z TEGO WYCHODZE.INTERESUJE SIE PSYCHOLOGIA I PIOSENKARSTWEM.W DOMU SPIEWAM I WYCHODZI MI TO DOSKONALE Z MUZYKI MIALAM BARDZO DOBRE OCENY

TAK TO WCALE BLEDOW NIE ROBIE COSTY.TAK JAKOS ZA SZYBKO PISALAM I UWAGI NIE ZWROCILAM NA MONITOR NIE PATRZALAM

Angela, dobrze Ci radzę wyjdź z tej dyskusji, odpocznij i nie rób z siebie niedołegi. Zaczęłaś ten topoi pyatniem o seks . 24 lata i takie pytania??? Idź na spacer zostaw komp.

JEZU SKONCZE JUZ JA MALOLATA?? CO WY JA MAM 24 L 1986 ROCZNIK 11 SIERPNIA SKONCZE 24 JUZ I JAKAS STARA JESTEM NIEDAWNO MIALAM 17

Gość Solummm
Oj angela8833,ja mam 25 lat,tylko rok różnicy między nami.Jestem po ciężkiej chorobie.I nie powiesz mi,że jakakolwiek choroba,czy to ciała,czy umysłu, jest powodem robienia takich błędów ortograficznych.To nie ma nic wspólnego ze sobą.

A SE MOGE PISAC JAK CHCE INNI JESZCZE WIEKSZE BLEDY ROBIA.JO DOPIERO CZWARTY DZIEN PISZE .NA KOMORCE NIE ROBIE BLEDOW

WCALE NIE ROBIE BLEDOW BO JAK PISZE W ZESZYCIE TO NIE ROBIE ZADNYCH BLEDOW BARDZO LADNIE PISZE I MAM LADNE PISMO

Solummm, Angela to jakiś podstawieniec. Dajmy spokój z nia. Niechaj żyje w swoim swiecie Tak jest jej dobrzę. Nie chce mi się wierzyć aby ktoś tam mówił jak ona i pisał jak ona. Ma duże cycki więć rozumek maleńki. Wsztstko jest w równowadze.

NIEWIEM CZEMU SIE WAM DZIWNE MOJE PISANIE WYDAJE? NIE MAM POJECIA MI SIE WYDAJE TO NORMALNE. INACZEJ NIE UMIE ALE W KOMORCE TEZ TKIM STYLEM PISZE I NIKT MI NIC NIE MOWI

JA JAKOS WSZYSTKO ZROZUMIE A MNIE NIE UMIA ZROZUMIEC BO DO MNIE SA NIEKTURZY ZA CIEMNI ZEBY MNIE ZROZUMIEC DO MNIE TO MUSI BYC BARDZO MADRY CZLOWIEK ZEBY MNIE ZROZUMIAL MALO KUMACI RACZEJ MNIE NIE ZROZUMIEJA

A MALOLACI WCALE NIE ROZUMIEJA NAWET O CO MI CHODZI JA LUBIE ZE STARSZYMI I BARDZO MADRYMI ROZMAWIAC,STARSI JAKOS ROZUMA MNIE RACZEJ STARSI RACZEJ ROZUMIEJA NIE MUSZE ZA DUZO MOWIC BO PO CHWILI ROZMOWY MNIE ROZUMIEJA