Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieusatysfakcjonowana annia

przebijanie ofert allegro

Polecane posty

Jestem początkującą allegrowiczką i zawsze jeśli licytuję aukcję to kilka minut przed zakończeniem ktoś zawsze przebija i przegrywam. Czy trzeba pilnować dokładnie godziny i licytować. Jak jest z wami?

Gość gorace lato i bikini
Ja ustawiam snajpera, który sam mi licytuje na kilka sekund przed zakończeniem. W innym wypadku chyba nigdy bym żadnej aukcji nie wygrała :P

a jak się ustawia tego snajpera?

Gość gorace lato i bikini
www.snajper.net --> Jeżeli jesteś zainteresowana. W sumie to chyba nie znam nikogo, kto by się tym nie wspomagał ;)

dzięki :)

Gość tyuujmhgnbfdv
a ja nie uzywam snajpera (bo raz zle ustawilam i przegralam;)) ale mam swoj sosob i zawsze wygrywam. jesli jakas rzecz ktora chce koniecznie miec jest powiedzmy za 30zl to ma minute lub mniej przed koncem (patrze na zegar na kompie jak leca sekundy) licytuje np 200zl. wtedy nawet jak ktos przebije do 35 czy iles to zawsze wygram. sposob jest ryzykowny tylko z 2 powodow. 1szy to taki ze komp moze sie zaciac, moze sie podstrona dluzej ladowac czasem sie zdarza ze komputer dluzej mysli;) i wtedy nie zdazymy zalicytowac a 2ga to taka ze jesli komus tez bedzie zalezalo bardzo to mozemy wylictowac drogo (chociaz mi sie jeszcze to nie zdarzylo)