Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 13333

Dziewczyna po aborcji to smiec a chlopak ktory ja zerznal jest madry:)

Polecane posty

Gość 13333

Gardze takimi szmatami ktore morduja wlasne dzieci a pozniej twierdza ze mialy do tego prawo. To nie jest problem chlopaka ktory zaplodnil dziewczyne, ani rodzicow chlopaka tylko tej dziewczyny i jej rodzicow ktorzy corki nie umieli wychowac. Chlopak sie musi wyszumiec. Dziewczyna ma siedziec na dupie. a jak jakis chlopak z niej skorzysta to nie problem jego i jego starych ale jej i jej niedojebanych rodzicow.

Gość 13333
rozumiem tych starych pedałów co zawsze zaczepiają mnie na dworcu centralnym i ruchają w kakao w toalecie, zawsze poczęstują mnie jakimś lizakiem

Gość 13333
To nie jest moja historia. Tak tylko uwazam, chlopak musi zaliczyc jak najwiecej panienek a dziewczyna ma siedziec na dupie w domu i czekac na meza ktorego przyprowadzi jej do domu ojciec. Gdy da dupy, rodzice jej nie pilnuja to niech cala troja bierze odpowiedzialnosc za to. Chlopak i jego rodzice sa wolni od tej odpowiedzialnosci.

Gość ej no ja lubie prowokacje
ale nie takie rzenujące :D 🖐️

A jaką to płeć szanowny autor reprezentuje? Bo raczej nie jest kobietą. Chłopak sie musi wyszumiec, później sie żeni, a po roku przychodzi do domu jakas panienka z kilkuletnim dzieciakiem który powie do wyszumianego juz chłopca: TATUSIU. I mamy nieszczęscie.

Gość maaalena
a jak się chłopak nie wyszumi, to co? odpadnie mu? :P och te stereotypy. Trochę z innej strony, miałam koleżankę, która sypiała z żonatymi facetami, którzy nie traktowali jej poważnie i ona o tym wiedziała, kiedy się zapytałam, czemu się nie szanuje, to mi powiedziała, że przecież ma potrzeby i musi! Normalnie załamać się można. Czemu ludzie wmawiają sobie, że tak trzeba, że muszą uprawiać seks? Poczekajcie, aż poznacie kogoś odpowiedniego. To się tyczy zarówno facetów jak i kobiet. Takiej decyzji nikt nie pożałuje. :)

Jestem kobieta. To juz problem tej panienki, mezczyzna bedzie mial potem wspaniale slubne dzieci z ktorymi jego zona bedzie siedziala w domu a nie wloczyla sie po dyskotekach. Zonie nic do tego co maz robil przed slubem, mezowi owszem ma prawo kontrolowac zycie zony. Dziewczyna ma czekac w domu az rodzice zdecyduja do jakiego mezczyzny trafi.

Gość olciax
13333 to coś urwało się z choinki :D

hehehe myslalam ze ten dzien bedzie szary i smutny a tu prosze - pojawila sie 13333 i mam w deche humorek :D

13333 a ty teraz tez czekasz w domu na swojego księcia czy moze juz ktos cie przeruchał i masz nieslubnego bachora w domu? :D

Ja mam 19 lat i chodze i mam chlopaka. Nie zamierzam z nim teraz tego robic, zrobimy to dopiero po slubie. Choc wiem ze moj przyszly maz skacze z kwiatka na kwiatek ale mi to nie przeszkadza, z reszta moj ojciec tez cale zycie zdradzal matke i co? jakos mama moze z tym zyc bo jest na utrzymaniu ojca, wie o wszystkich jego wyskokach. Chlopaka ktorego mam zasugerowal mi ojciec i zamierzam go posluchac bo to moj obowiazek.

Gość A CZEMU NIE PRZYGARNIESZ
ja nie siedze na dupie ale tez jej nie daje :p:p

Gość madry, przystojny, inteligetny
13333 a czemu dopiero po slubie dasz mu dupy? a moze on potrzebuje juz teraz cie przeleciec, nie sprzeciwiaj sie, rób mu laski na żadanie i nie marudz ze ci nie smakuje !

Teraz nie mam zamiaru nic mu dawac. Wszystko co trzeba dostanie po slubie. Narazie ojciec zabronil mi uprawiac seks a po slubie to bede miec obowiazek sie kochac z mezem o kazdej porze kiedy bedzie chcial. Zona nie ma prawa odmawiac mezowi seksu, tak bylo w malzenstwie moich rodzicow i mama nie sprzeciwiala sie swojemu mezowi i tak samo ja zostalam wychowana.

Teraz nie mam zamiaru nic mu dawac. Wszystko co trzeba dostanie po slubie. Narazie ojciec zabronil mi uprawiac seks a po slubie to bede miec obowiazek sie kochac z mezem o kazdej porze kiedy bedzie chcial. Zona nie ma prawa odmawiac mezowi seksu, tak bylo w malzenstwie moich rodzicow i mama nie sprzeciwiala sie swojemu mezowi i tak samo ja zostalam wychowana.

Gość askimsina
13333 a skąd ten mezczyzna ma brac te kobiety na wyszalenie sie, skoro wszystkie mają siedzieć w domu na dupie pilnowane przez tatusia ?

bardzo madra z ciebie dziewczyna:) Naucz sie tez ciosy przyjmowac tak na wszelki wypadek:D

Gość askimsina
13333 a skąd ten mezczyzna ma brac te kobiety na wyszalenie sie, skoro wszystkie mają siedzieć w domu na dupie pilnowane przez tatusia ?

Gość askimsina
Nie chce krytykować sposobu wychowania Twych rodziców, ale wychowali cię na bezmózgową kobietę bez inicjatywy, worek na spermę podporządkowany zachciankom mężczyzny. Módl się żeby Twój mąż był na tyle dobry, aby sam z siebie poczuwał się choć do powierzchownego szanowania Ciebie, bo niestety Ty, jako podporządkowana i bez własnego zdania - sama z siebie szacunku nie wzbudzasz.