Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba go rzucę

mój facet nie chce mi robić minetki!!!

Polecane posty

Gość chyba go rzucę

mówi że nie będzie całował mnie tam gdzie ja robię siusiu. Wogóle to on tlyko seks po ciemku i pod kołdrą preferuje :( a jak chce coś więcej to mói że jestem zboczona że chce to robić przy włączonym świetle...............

Gość a co to
jest minetka?

Gość jaja jak berety haha
też swojej lasce nie robie minety, miała przede mną dwóch i tylko miałbym obraz kutachów przed oczami, ona mi nie robi loda i jest git, narazie nic nie mówi, ale jak będą jakieś wątpliwości to zostawię ją, nie ma sensu się męczyć

słyszałaś że na świecie dwie rzeczy pachną rybą jedna z nich to ryba... więc może po prostu wali śledziem tęczowym i nie sprawa mu to przyjemności

Gość chyba go rzucę
ale on bardzo lubi ryby, codziennie na obiad dostaje smażoną a na kolecję wędzoną makrelę lub dorsza

Gość jania jakie ty leki bierzesz
Przed południem w Sejmie rozpocznie się publiczne wysłuchanie projektu nowej ustawy medialnej projektu PO. Nowelizacja zmniejsza ilość członków rad nadzorczych i zarządów TVP i Polskiego Radia. Z momentem wejścia jej w życie dojdzie do natychmiastowego rozwiązania składów działających rad i zarządów. PO śpieszy się z przeforsowaniem projektu. Chce zdążyć jeszcze przed wakacjami sejmowymi. Początkowo projektu Platformy Obywatelskiej nie zamierzał go poprzeć żaden z pozostałych klubów parlamentarnych. Jednak teraz koalicjant Platformy - PSL, zaczyna zmieniać zdanie - twierdzi przewodnicząca sejmowej komisji kulturu i środków przekazu Iwona Śledzińska-Katarasińska. Ludowcy nie podjęli jednak ostatecznej decyzji, jak zapewniła wicemarszałek Sejmu z PSL Ewa Kierzkowska. Zaznacza, że PSL ma jeszcze czas na wątpliwości i na podjęcie decyzji w tej sprawie. Klarowną ocenę projektu prezentuje Prawo i Sprawiedliwość, które nie zamierza poprzeć zmian w ustawie. Rzecznik PiS Mariusz Błaszczak podkreśla, że projekt ów służy jedynie zmianom personalnym. Sytuację mediów publicznych poprawiłby projekt twórców - podkreśla Błaszczak. Projekt PO nie wprowadza zmian systemowych i nie wskazuje realnych źródeł finansowania mediów publicznych - twierdzi PiS. Twórcom również nie podoba nam się projekt Platformy. Przedstawiciele Komitetu Obywatelskiego Mediów Publicznych domagają się jak najszybszego rozpoczęcia pracy nad projektem organizacji pozarządowych i twórczych, jednak wszystko wiele wskazuje na to, iż PO przeforsuje swoją wersję nowelizacji. mem/Polskie Radio

sprostowanie cioci steni: CIOCIA STENIA STRASZNIE UBOLEWA NAD ZAISTNIAŁĄ POMYŁKĄ GDZIE ODPOWIEDZIAŁA W INNYM TOPIKU NIŻ CHCIAŁA ZA ZAISTNIAŁĄ POMYŁKĘ JESZCZE RAZ PRZEPRASZAM I NIE ŻĄDAM JUŻ OPŁAT W TYM TOPIKU

Wstydzi się chłop i tyle. Musisz zacząć go POWOLI przyzwyczajać do nagości, tak Twojej jak i jego. Tylko powolutku, nic na siłę.