Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kredkaxdooczu

Lech wałesa (za prezydentury) ZARZYCZYŁ SOBIE DESKĘ KLOZETOWA ZE ZŁOTA

Polecane posty

na tvn warszawa jest program. Wałesa ''OBLAŁ'' pałąc prezsydencki złotem:deski klozetowe,klamki,żyrandole,umywalki. a Łech Kaczyński nie chcial nawet nowego nowoczesnego telefonu od BORu zostal przy swojej starej NOkii. Z KAŻDYM DNIEM MAM CORAZ WIĘCEJ SZACUNKU DLA PANA PACZYNSKIEGO I JEGO BRATA TO BARDZO SKROMNI LUDZIE MIMO ZE TACY WYKSZTALCENI

Gość fiziamizia
ale jak to ze zlota ? cała deska ze złotaa ?

Gość mesaajah
Ja to juz dawno wiedzialam ogladalam kiedys wywiad z kwasniewskim rzeczywiscie był tym zaszokowany

Gość pianistka z karaibów
a co drugi brat też odszedł czy styl życia zmienił?

Gość katjja.
Przeciez to nie nowosc NAPRAWDE tego nie wiedzieliscie??? widac jak sie wszyscy interesuja co sie dzieje w Polsce

Gość katjja.
Przeciez to nie nowosc NAPRAWDE tego nie wiedzieliscie??? widac jak sie wszyscy interesuja co sie dzieje w Polsce

Gość kamikadze chick
Ahahahaha, nie chciał nawet nowego telefonu i używał starej nokii. :D Mógł sprzedać złote klamki i sedesy, wymienić na plastikowe, a pieniądze wrzucić choćby na NFZ, żeby lepiej funkcjonował. Nokii starej używał, bo po prostu był za pewne przyzwyczajony. Ja od 5 lat nie zmieniam swojej nokii, bo chociaż mnie stać, nie potrzebuję, bo się przyzwyczaiłam do mojej starej i tyle. To, że nie zmienił telefonu, nie znaczy, że był skromny. Weź nie pitol :D Skoro Wałęsa tak przeinaczył wszystko w luksus w pałacu, to Kaczyński mógł przeinaczyć na skromniejszy wystrój a pieniądze z tego włożyć w coś w kraju, co choć trochę mogłoby podciągnąć choćby służbę zdrowia powiedzmy.

Gość eskakreska23l
Kaczynscy rzeczywiscie skromni ludzie mimo ze są bardzo wyksztalceni w porównaniu do komorowskiego,tuska,kwasniewskiego a mimo to nie wynosili sie na piedestały

Gość eskakreska23l
z pewnością komorowski wymieni złolto na plastik,, wkoncu na wsi robił na dworze

Gość przy tych nie ma roznicy
chyba zażyczył debilko :o

Gość przy tych nie ma roznicy
chyba zażyczył debilko :o

Gość kamikadze chick
Skromni? Nie wynosili się na piedestały? Oni na piedestałach byli, a z ich skromnością było tak, że oni choć wykształceni, byli po prostu prymitywni intelektualnie. Z nowościami techniki stali na bakier i tyle.

Gość kamikadze chick
Wykształceni ale prymitywni intelektualnie, a ich skromność to po prostu stanie na bakier z nowościami technicznymi, nie potrafili większości obsługiwać, więc nie zawracali sobie tym dupy. Wykształcenie nie idzie w parze z jasnością umysłu i intelektem.

A jak się chwalił swoim pierwszym zakupem przez internet:D Była to płyta Raz Dwa Trzy - Adam Nowak powiedział, że wcale nie jest z tego powodu dumny:p

Gość eskakreska23l
moJA MAMA JEST DR FIZYKI I MATEMATYKI A MIMO TO NIEDAWNO NAUCZYLA SIE POSLUGIWAC NOWYM TELEFONEM. JUZ W DZIECINSTWIE OGLOSZONO JĄ WYBITNYM DZIECKIEM. JESTEM PEŁNA PODZIWU DLA JEJ I INTELEKTU. PAN KACZYNSKI TO BYL BARDZOOO INTELIGENTNY CZLOWIEK ON NAWET NIE PISAL PRZEMÓWIEN ONI MÓWIĄ Z GŁOWY NIE POTRZEBUJA WYUCZONYCH REGUŁEK JAK KOMOROWSKI który nawet sam nie pisze tych swoich bzdur. POLACY TO PUSTY NARÓD DUZO TU MLODZIEZY-RODZICE MAMA SPRZEDAWCZYNI, TATA PRACOWNIK FIZYCZNY DZIECKO STUDIUJE I UWAZA SIE ZA WIELKĄ INTELIGENCJE A WIEJE PROSTACTWEM I GLUPOTA NA KM

Jakby ten w/g was prostak nie przewrócil komuny ,nie wiedziałabyś osobo co to jest net i komp:D

Kaczyńscy byli tak "skromni",ze gdy Lechu otrzymał stanowisko ministra stanu w gabinecie Wałęsy utworzył razem z jarkiem grupę przeciwko Wałęsie .Dopiero kontrwywiad udaremnił to i Lechu wylecial na zbity pysk z swojego stanowiska.Bardzo skromny był ,pozazdrościc takiego myślenia:D

kredkaxdooczu-------> dziecko jestes już pelnoletnia? Na razie nie widzę po twoich wyjątkowo głupich wpisach:O:(

ZARZYCZYŁ-----------------. trochę nauki z ortografii a nie na cafe:D

Gość kamikadze chick
eskakreska23l, ty nie czaisz w ogóle co to jest intelekt najwidoczniej :D Ale nic to, rozumiem, że są różni ludzie, a każdy wykształcony uważa się za błyskotliwego intelektualistę. To jest typowe :D