Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jaa25

dlaczego ludzie śmierdzą?

Polecane posty

Majtki zintegrowane z odbytem to najlepszy tekst, jaki od miesięcy słyszałam:D:D:D:D:D:D:D:D:D Dziękuję za poprawę humoru:D

Gość taka sobie ja ...
o boze po ile wy macie lat? tramwajami i autobusami jeździ przeważnie klasa robotnicza ( rzadkością jest spotkać jakiegoś prezesa czy dyrektora w komunikacji miejskiej) przeważnie firmy oszczędzają na pracownikach i coś takiego jak prysznic na budowie jest maki spotykane. wiec taki facet jadący po 8 h zapierdalania w pełnym słońcu trudno by sie nie spocił :/ ruszcie głowa zanim cos napiszecie a ktoś wyżej napisał o polakach turkach i środkach czystości. poprzekręcałaś fakty to chodziło o stan uzębienia a nie o środki czystości

Klasa robotnicza klasą robotniczą - śmierdzą też babcie i dziadkowie i jak wyżej wspomniano także rano ludzie śmierdzą - czyżby już zdążyli się o 7:30 tak bardzo napracować, żeby capić jak nieboskie stworzenie?

Gość taka sobie ja ...
a nie pomyślałaś ze ludzie fizycznie pracują także na noc? bardzo mało z tych wszystkich przypadków spotkanych na ulicach jest spowodowane brakiem dbania o siebie

Gość taka sobie ja ...
bardzo ludzi także cierpi na nadmierne pocenie sie i mogą sie i tak kapać 3x dziennie i wylewać litry antyperspirantów na siebie a przejdą 10 metrów i sa spoceni :/

Gość grrrrr
jest jeszcze taki mały problem, że do takiego autobusu to może wsiąść praktycznie każdy. I jedzie sobie takich dwóch bezdomnych, śmierdzących straszliwie, że wszyscy inni mało nie zemdleją. Autobus jeździ co półgodziny więc nikt nie podejmuje próby ucieczki, bo raz, że na następny trzeba długo czekać a dwa wcale nie wiadomo czy w tym następnym jakiś inny śmierdzący człowiek się nie trafi.I nawet jak już owi śmierdzący ludzie wysiądą to ten smród nie wywietrzeje tak od razu niestety. I co z tego, że wszyscy normalni i pracujący się umyli, jak takich dwóch śmierdzących wsiądzie.

Gość dobrze ze chociaz
a zamiast płynu zmiękczającego pranie używają młotka.. czasem nawet młot pneumatyczny nie pomaga...

Tak, tak tłumaczcie narodową niechęć do mydła. Inaczej śmierdzi pot świeży, a inaczej niemyty i nieprany od wielu dni - i taki właśnie smród dominuje w autobusach i tramwajach. I przestańcie wszystko tłumaczyć chorobami - wychodzi na to, że 60% społeczeństwa to ludzie chorzy na nadpotliwość :o

Gość czemu czemu
nie ma usprawiedliwienia,jak ktos dba o higiene to i umywalce sie umyje,a bezdomni to inna rzecz,a ludzie ktorzy sie nadmiernie poca i skutecznie z ty chca walczyc napewno nie beda capic starym brudem.

Proszę bardzo, do usług :D Dobra, dobra. Ja nie twierdzę, że ktoś się poci, że nie może się umyć w pracy, ale jest subtelna różnica między zapachem człowieka, który spocił się dzisiaj, a smrodem człowieka, który spocił się dzisiaj, wczoraj, tydzień temu... i się nie umył :O

Gość ggvgij
taka sobie ja _ pewnie tez sie nie myje i tak se tlumaczy:D

Gość errteee
nie używam płynów do zmiękczania kupuję dobre proszki, dwa razy dziennie używam antyperspirantów jak czuję że się spociłam podmywam pachy:) jaki to jest problem nosić ze sobą chusteczki nawilżane i antyperspirant? no i koniecznie prysznic przynajmniej raz dziennie

Gość kamikadze chick
Ej no sorry, ja nie wiem jak to dokładnie teraz jest w Polsce ale pracuję w biurze (referent finansowy) i dojeżdżam do pracy komunikacją miejską wszakże zanim miejsce do parkowania znajdę, to głowa mała i zdarzyło mi się spóźnić do pracy, więc jeżdżź komunikacją miejską. Ale widzę tak... jest np. austriacka klasa robotnicza, bo wbrew pozorom tacy bywają i oni chociażby stoją czy siedzą, rozmawiają i usiąść nie jest tragedią i jakoś ubrania robocze w których jeśdśó z reguły mają czystsze o wiele niż na przykład polacy, turcy, serbowie. Ja nie mówię, że austriacy są cacy, bo kurcze flakowaci są okrutnie ale ubrania robocze mają o wiele czyściejsze, nawet jak jakaś plama z farby jest to i tak widać, że prane, a na przykład u polaków to tragedia, wapno zaschnięte, cement przylepiony, kolorowo od farb, wali na kilometr i to z samego rana, bo nikt tutaj nie pracuje całą noc wbrew pozorom. Jeśli nawet ktoś pracuje całą noc, to szczególnie w prywatnych domach, bo w budynku jakimkolwiek się nie da, bo austriacy zaraz problemy robią, gdy im się najmniejszym hałasem ciszę nocną zakłóca. Nie wiem jak dokładnie taka sytuacja wygląda w Polsce ale w at normalnie widzi się różnicę.

Właśnie. Dla chcącego nic trudnego i zawsze można się odświeżyć odrobinę, a w domu wykąpać. Nie mówiąc o zmianie bielizny, skarpetek i odzieży... nie ze strony prawej na lewą, oczywiście ;)

Gość taka sobie ja ...
ggvgij kochanie przestań jeździć komunikacja miejska. spacerki dobrze zrobią na przewietrzenie tej pustki która masz w głowie a i tez nie będziesz narażona na brzydkie zapachy :)

Gość taka sobie ja ...
kamikadze chick magazyny, hurtownie to miejsca gdzie pracuje sie nocą i tez fizycznie.

Gość grrrrr
ja tam osobiście myślę, że jednak większość się myje tylko co z tego skoro na np 20 osób wystarczy jedna nie umyta i śmierdząca i już w autobusie śmierdzi. No i ten smród wchodzi też w siedzenia. Nie mieliście nigdy takiej sytuacji że wsiadacie do pustego autobusu i tam śmierdzi i macie absolutną pewność, że to nie wy? No i ile znacie osobiście osób, które się nie myją i śmierdzą?

Och, już zaczęły się argumenty podważające czyjąś inteligencję:o Tak, kurwa, mam ochotę wystrzelać takich śmierdzieli jak ty. I to, że ktoś nie lubi smrodu, tylko dobrze o nim świadczy. Chodzić piechotą - niby dlaczego ona ma rezygnować? Bo smrody mają większe prawa. Udowadniasz, że smrodem w naszym kraju można wywalczyć sobie nawet prawa do autobusu:o Kurwa, co za kraj:o:o:o:o:o

Ale przecież my cały czas mówimy o takich osobach, często w liczbie pojedynczej, które psują powietrze wszystkim współpasażerom.

Gość taka sobie ja ...
za to ze jest głupia powinna chodzić piechota. zdążają sie także przypadki gdzie młode laski wala na kilometr dennymi perfumami. no ale to pewnie dobrze o niej świadczy bo sie myje a ten mały szczegół ze z powodu jej "firmowych" perfum zygać sie chce to już trudno

ktos kto stworzyl tego posta ma jakies dziwne pojecie o sprawach, dlaczego ludzie smierdza? hmmm a biologie mialam? bo maja gruczoly potne od co! ciekawe nie? jeden sie poci bardziej drugi mniej intensywnie, niektorzy maja z tym problem spory i jest to dla nich krempujacy intymny temat, bo mimo ze sie myja bardzo szybko i mocno sie poca, sa tez choroby gruczolow potnych zapewne badz jakies nieprawidlowosci! wiec zacznij myslec zamiast wypisywac taki cuda na forum

Oblubienica Przecież na tym forum już od dawna osoba, mająca odmienne zdanie jest: mało inteligentna, albo jest pasztetem i zazdrości ;) Nie warto się denerwować, bo zawsze się znajdzie ktoś pseudo mądrzejszy ;)

MA chodzić piechotą, bo TY oceniasz jej poziom intelektualny? Coś jednak jest nie tak z tobą... Poza tym, czy kto głupi, czy mądry - komunikacją jeździć może.

Gość kamikadze chick
do taka sobie ja: ja mówię to z perspektywy tego, że mieszkam w Austrii i uwierz mi, w magazynach polaków nie uświadczysz, bo są tam z reguły serbowie lub turasy. Polska klasa robotnicza pracuje w Austrii z reguły na budowach i często na czarno (Austria nie ma otwartego rynku pracy dla Polaków niestety), i jeśli nawet ktoś pracuje w jakimś magazynie to z reguły nie jest to niestety Polak. A na budowach czy przy remontach Polacy tu nie pracują 24h.

czarne glany - masz, oczywiście rację. Zresztą, jak zwykle. Jesteś najbardziej rozsądną osobą na tym forum. Kiedyś pisałam tu pod innym nikiem i już wtedy to zauważyłam. Ale i tak mnie wkurwia, kiedy debil ocenia mój intelekt.

"zygać sie chce to już trudno" ten fragment świadczy natomiast o niebywałej inteligencji i powalającej mądrości :D

Dziękuje Ci :) Po prostu staram się nie wnosić ani nie zbierać negatywnego ładunku emocjonalnego :) Olej, poważnie. To walka z wiatrakami ;)

to jest zenujace temat schodzi ze smrodu na dyskryminacje ect... no ludzie. pot to pot jedni sie mniej poca inni wiecej, trzeba chyba wiecej rzeczy nauczyc sie rozumiec, moze ktos nie ma wplywu na to !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!