Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wszystkowiedzacanicniewiedzaca

Jaka pozycja????

Polecane posty

Gość wszystkowiedzacanicniewiedzaca

Jakie pozycje bedą dla nas dobre jezeli on nie jest zbyt duzy a ja mam dużą pupę?Już nam się znudziło po bożemu i na jeźdźca... Proszę tylko o konkretne odpowiedzi.

Gość kamilox
w Polsce nei ma dużych członków tylko każdemu sie wydaje że ma dużego to się tyczy też partnerek które będą bronić penisa swojego patnera

Gość kamilox
Ja mam 8 - 9 cm i mama mi powiedziala ze to duzo.

tłumaczenie dobrej rady: to tak jak byś leżała na plecach z nogami założonymi na głowie tylko że pozycja pionowa głową w dół. facet na stojąco ma otwarte pole do popisu bo na wysokości kolan ma i tyłek i cipkę bez dodatkowego ciała

Gość ciociu nie podałaś cennika
;)

Angela, Ty lepiej idź do zakonu. Oszczędzisz frustracji każdemu facetowi, który się na Ciebie natknie.

A jeśli tak to alternatywna wersja cioci steni, jak po bożemu się kochacie to połóż mu stopy na ramionach :P

wogule chlopakowi powiedzialam zeby spadal bo niepsujemy do siebie i nie musze miec hclopaka

Nie nie musisz, zdecydowanie nie powinnaś/nie możesz. Tak jak radziłam-idź do zakonu.

dobra rada cioci steni: angela dziecko drogie, Ty się jeszcze za męskimi fletami nie oglądaj, czas na razie masz dorosnąć i naukę podejmować. dobra rada 20 zł, ulga dla młodzieży - 50% = 10 zł

ostatnio słyszałem fajne zdanie koleżanko. PLATONICZNA POZYCJA - jak nie schudniesz to sobie pomarz, podobno działa taka groźba

zadziwienie cioci steni: Obawiam się droga perwersjo, że od 24 lat należy odjąć właśnie - 50 % ulgi młodzieżowej i prawda zostanie objawiona Jeśli się tak wielce mylę, to zapewne dziewczynka została zaklęta w ciele kobiety, ciało rośnie w tempie normalnym, umysł z ulgą - 50% ciocia stenia zbiera koparę z podłogi i nie żąda opłaty

Ciociu steniu możliwe, że naiwnię wierzę w wiek, który gdzieś kiedyś podała, ale jeśli nie to nie ma już dla niej ratunku :O