mocska 0 Napisano Lipiec 7, 2010 Jeszcze chwile a jakaś czarna magia zacznie działać w naszym topiku:-) Właśnie jestem przy śniadanku. Dziś dla odmiany 0.5 bułeczki z serkiem i kefir... właściwie to się zastanawiam czy go pić bo znalazłam dziś w lodówce napoczętą buteleczkę i nie mam pojęcia kiedy została ona otwarta a teoretycznie pisze "spożyć przed upływem 24 h od otwarcie"... Jak myślicie?:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PeggySue 0 Napisano Lipiec 7, 2010 Witam :) Nie powinien się pospuć jeśli był w lodówce :) a jeśli w smaku był dobry to dobrze zrobiłaś :) Ja wstałam o 7 aby poskakać na skakance przed przyjściem siostrzenicy 8 min i 596 skoków. Muszę do tego zrobić dziś rozciąganie brzuszki i przysiady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lipcowa26 0 Napisano Lipiec 7, 2010 Hej Widzę że topik się rozwija ja jeszcze przed śniadaniem, najpierw wypijam szklankę wody. Na śniadanie będzie serek wiejski light i 2 pomidorki, ja ze swojego menu wyeliminowałam pieczywo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mocska 0 Napisano Lipiec 7, 2010 PeggySue właśnie miałam cię zapytać o tą skakankę. To dobry sposób? No i ile takie cudo kosztuje i gdzie to kupić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madziunnia12398 Napisano Lipiec 7, 2010 cześć, mam do zrzucenia jakieś 3-4 kg. Od dziś zero śmieciowego żarcia i słodyczy, 5 posiłków dziennie. Trzymajcie kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mocska 0 Napisano Lipiec 7, 2010 A co do pieczywa to ja zawsze jem coś co może się zniszczyć a mój narzeczony zostawił pół bułki zanim wyjechał i musiałam to zjeść...Oczywiście z niebywałą przyjemnością:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mocska 0 Napisano Lipiec 7, 2010 Witam Madziunnia! A ile masz wzrostu i ważysz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lipcowa26 0 Napisano Lipiec 7, 2010 http://zdrowie.onet.pl/1221268,2413,,,,kalkulator_kalorii,kalkulator.html ZNALAZŁAM FAJNĄ STRONKĘ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rybka1990 0 Napisano Lipiec 7, 2010 Witam. Ja też mam do zrzucenia co prawda więcej niż wy ale chciałam się przyłączyć gdyż trudno jest mi samej schudnac.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lipcowa26 0 Napisano Lipiec 7, 2010 witaj Rybka A ile wazysz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madziunnia12398 Napisano Lipiec 7, 2010 hej, 166 56-57 kg, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rybka1990 0 Napisano Lipiec 7, 2010 Waże równe 70kg przy 164, chciałabym najpierw tak 65, później 60 aż do 55i to mnie uszczęśliwi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mocska 0 Napisano Lipiec 7, 2010 Madziunnia ja bym chciała ważyć tyle co ty :-) Teraz się wezmę za porządki jakieś bo coś zapuściłam mieszkanie ostatnio z braku czasu... Jak myślicie, uda mi się schudnąć do końca lipca te 4 kg? To w sumie nie dużo ale ja naprawdę bardzo powoli chudnę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lipcowa26 0 Napisano Lipiec 7, 2010 Mocska napewno Ci się uda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PeggySue 0 Napisano Lipiec 7, 2010 lipcowa26 rozwija i to dobrze :) wiele wątków upada mam nadzieję że z naszym tak nie będzie Rybka1990 witam :) w grupie raźniej mocska uda się :) Skakanka za 24,99 zł kupiona w kauflandzie, zapewne idzie kupić w innych supermarketach. Szczerze to nie oglądałam się po innych sklepach, zobaczyłam i kupiłam. Na allegro są :) przyładowo http://www.allegro.pl/item1123476445_skakanka_z_licznikiem_lcd_3m_regulowany_promocja.html http://www.nokaut.pl/szukaj/skakanka-z-licznikiem.html Jednak chyba najlepiej zobaczyć w tesco lub w kauflandzie jeśli ktoś ma blisko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lipcowa26 0 Napisano Lipiec 7, 2010 Ja zamierzam codziennie jeździć na rowerze korzystając z pięknej pogody, ale niestety od jutra bo dziś mam gości. Ale szaleństsw przy gościach nie planuję, jedynie kawa i ewentualnie lampka wina wytrawnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mocska 0 Napisano Lipiec 7, 2010 Fajna ta skakanka:-) Chyba sobie sprawię... mówisz że w kauflandzie też są? Jak będę w mieście to poszukam. Skaczesz na niej w domu? nie potrzebujesz wysokiego sufitu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mocska 0 Napisano Lipiec 7, 2010 A czy któraś z was ma może stepper w domu? Chciałabym kupic ale nie wiem gdzie iść żeby było tanio a dobrze? Nie lubie kupować przez internet takich sprzętów... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lipcowa26 0 Napisano Lipiec 7, 2010 ja mam stepper, i nikomu go nie polecam, to jest najnudniejszy sprzęt do ćwiczenia, jak czasami chodziłam na siłownię to lepiej ćwiczyło mi się na orbiterku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lipcowa26 0 Napisano Lipiec 7, 2010 a teraz drugie śniadanko: 2 duże śliwki + jogurt naturalny a na obiad ugotuję kalafiora + jajko sadzone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PeggySue 0 Napisano Lipiec 7, 2010 mocska skacze w domu mam dużo miejsca w przedpokoju/kuchni wystarczy my miejsca nie uderzam o sufit bo mam halogeny próbowałam w swoim pokoju ale uderzałam o żyrandol. W kauflandzie w moim znalazłam na przeciwko gier planszowych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wieczna_odchudzaczka_23 0 Napisano Lipiec 7, 2010 cześć Dziewczyny, od dzisiaj postanowiłam wziąć się za siebie, wczoraj wieczorem przygotowalam michę sałatki greckiej, na śniadanie zjadłam mały talerzyk, przed tym zrobiłam trochę ćwiczeń na nogi (8 min legs na youtube). Za chwilę idę robić obiad, chyba wyprobuje kasze kuskus, wczoraj kupilam a jeszcze nigdy nie jadlam i warzywa na patelnie. Tez mam zamiar wprowadzic zasade MŻ bo wychodze z zalozenia ze predzej czy pozniej rzuce sie na normalne jedzenie. A tak, stopniowo zmniejsze moj rozepchany zoladek :) pozdrawiam was :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wieczna_odchudzaczka_23 0 Napisano Lipiec 7, 2010 Zmieniłam stopkę na aktualna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mocska 0 Napisano Lipiec 7, 2010 Witam nawą odchudzającą się!:-) Na obiadek miałam 8 pysznych pierożków z mięsem. Nie mogłam się powstrzymać bo domowe:-) Wiecie czy pierogi mają bardzo dużo kalorii??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mia19-5 0 Napisano Lipiec 7, 2010 Moscka ja dzisiaj tez jadłam pierogi na obiad 5 z jagodami ;D i nie wiem ile kalorii własnie skonczyłam się nimi delektować :D a wczesniej zjadłam dwie kanapki z chlebem razowym ( jest napisane na opakowaniu, że dwie kromki mają 158 kalorii ) a do tego na jednej dwie łyzeczki dżemy niskosłodzonego , a druga z pasztetem nie mogłam się oprzeć, jak go siostra jadła ;D w ciągu dnia zjadłam pare jagód jak robiłam pierożki , wypiałm ok 3może 4 szklanki wody niegazowanej i pokusiałam się na loda w rozku ok 12 i kawa ;) Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PeggySue 0 Napisano Lipiec 7, 2010 Domowe są bardziej kcal od mrożonych ale wclae się nie dziwie, że zjadłyście i z jagodami i mięsem mniam Pierogi z mięsem219 kcal 100 g Z jagodami różnie podają od 220-250 kcal 5 pierogów to zazwyczaj 100 g Nie jestem zadowolona z dzisiejszego dnia :( śniadanie maślanka nektaryna truskawki II śniadanie maślanka i sałatki z kalarepy obiad ryż z warzywami i piersią z kurczaka Kinder bueno :| basta do kolacji tylko woda, chociaż tak jestem dumna zrezygnowałam z kinder kanapki i z chrupków twistos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PeggySue 0 Napisano Lipiec 7, 2010 Do tego kolacja doszła kanapka + sałatka pomidorowo-ogórkowa 50 brzuszków i przysiadów na dobry początek z czasem będe większać, skakanka z rana i rozciąganie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wszystkowiedzacanicniewiedzaca Napisano Lipiec 7, 2010 Czesc dziewczyny.Ja jakos sie trzymam, ale zgrzeszylam dzis bo w porze obiadu mialam autobus i zjadlam wczesniej 2 buleczki z paprykarzem.ale za to mi tez doszla dzis skakanka.No i codziennie robie po 30 sklonow i przysiadow.Na brzuszki jeszcze nie jestem gotowa:/ ale zapisuje sobie codziennie co zjadlam i to mi pomaga sie zmotywowac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madziunnia12398 Napisano Lipiec 8, 2010 hej, ważyłam się rano i po wczorajszym obżarstwie jest 57kg.. od dziś musi być dietkowo -w przyszły czwartek chcę żeby waga wskazywała przynajmniej 56 kg, trzymajcie kciuki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lipcowa26 0 Napisano Lipiec 8, 2010 Witam Madziunia trzymamy kciuki Ja dziś rano wstałam i stwierdziłam że jakoś mam mniejszy brzuszek dziś narazie w planie: 9,00- 3 łyzki płatków pełnoziarnistych z jogurtem naturalnym 10,00- kawa 13,00- srek wiejski light 16,00- kalafior gotowany + krewetki 19,00- tu jeszcze nie mam planów a do tego woda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach