Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mewajewa

Czy można 70latka zostawić samego na kilka miesięcy?

Polecane posty

Gość laleczkaaaaaaaaaaaa
Może Ty pomyśl faktycznie nie boli a jak zabraknie coś nie tak, chyba nie kochasz Ojca

Gość makarta1
rzucic*

Gość makarta1
rzucic*

Gość makarta1
laleczka nie podniecaj sie tak-jasne nie kocha ojca bo nie ma pracy i moze na pare miesiecy wyjechac zeby zarobic tam tyle w miesiac co tutaj w rok-fajtycznie,to,ze sie wogole nad tym zastanawia oznacze,ze go nie kocha:Osama pomysl

laleczkaaaaaaaaaaaa diablica@tlen.pl'; Czy wy faktycznie macie nie tak pod sufitem , kartki, może dyktafon i co jeszcze ???? co Taki człowiek który ma 70 lat i nikogo bliskiego ma sam zrobić,żyć z kartki jesteście popie**oleni . Bądż z Ojcem a jak go staracisz??? Laleczka.... to człowiek w pełni sił, ma 70 lat... wielu w tym wieku jeszcze pracuje, więc nie pierdol głupot. Mieszka też zapewne sam, jak większość. Ty mieszkasz z Tatusiem? No rozumiem, masz 15 lat, to normalne. Ale większość z nas, mieszka oddzielnie, opiekuje się Rodzicami, dogląda, robi zakupy, opiekuje się, ale ma też własne życie, rodzinę, dzieci. Człowiek ma na pewno rodzinę, znajomych, sąsiadów, nie rób scen.

Nie zastanawiaj sie.Przecież twój Ojciec pragnie twojego szczęścia.I głupot tutaj stare kwoki nie gadajcie aby zostać przym nim:)

Gość laleczkaaaaaaaaaaaa
A teraz tak jakby była odwrotna sytuacja i chodziło o Ciebie to co??? nie wiem czy masz dzieci i one Ciebie zostawiają bo masz 70 lat dla mnie jesteś głupsza niż ustawa przewiduje, wstydż się

Gość makarta1
laleczka-wez kilka glebokich oddechow i wszystko bedzie dobrze:D

Mam 75 lat.nauczyłem sie w necie 5 lat temu.Cholera dzieci opanujcie sie co wy tutaj wygadujecie.PrzecieżJest w pełni sił tak jak ja.Sam jestem i żle mi nie ma.Dzieci mieszkaja za granica,.Kasę przysyłają czego jeszcze oczekiwać.?:D

Gość laleczkaaaaaaaaaaaa
Wzięłam te oddechy ale dla mnie to jest horror

Gość makarta1
bobasek-fiu fiu-pogratulowac:)

Gość laleczkaaaaaaaaaaaa
Bobasek ciesz się wigorem ale nie wszyscy go mają

Gość makarta1
laleczka-70 lat,jesli czlowiek nie choruje to naprawde nie jest jeszcze pozna starosc,on zostanie sam tylko na 2 miesiace-rozumiem,ze moze miec obawy i moze tego nie chciec ale to dorosly czlowiek i powinien pomyslec tez o dobru swojej corki(tak jak to zazwyczaj rodzice robia) a nie tylko o sobie. Przeciez to nie jest jakis schorowany,niedolezny staruszek i to tylko 2 miesiace

Gość laleczkaaaaaaaaaaaa
A Ty bobasek dla mnie gej skąd wiesz ile mam lat

laleczkaaaaaaaaaaaa diablica@tlen.pl'; -------> czy jak syn ma 52 lata nie jet dla mnie dzieckiem?Nie obraziłem cię wcale.

Gość amalletta
syn wyjechałby na 2 miechy i na tyle by był potrzebny ktos do dziadka...nie masz jakiejś koleżanki która chciałaby dorobić wpadając codziennie na 2-3 godziny, żeby obiad ugotować i mieć oko na dziadka? Ewentualnie jakaś kolezanka syna co by chciała dorobić w wakacje :)

A Ty bobasek dla mnie gej skąd wiesz ile mam lat------> natomiast ty przekr4oczyłaś konwenanse i to mocno:O:(

Gość kurcze ludzie
niew róbcie z dziadka 70 letnioego starego zniedołężniałego ramola. Czego mu bedie brakowało? : wypranych skarpet i gorącego ob iadku podstawionego pod nos. Nad kobietą w tym wieku na pewno tak byscie sie nie rozczulali, tylkko oczywiście chłopy i to w różnym wieku nie potrafia oprócz dłubania w nosie i przerzucania kanałów nic koło siebie zrobić. Niech w końcu - tak jak prawie każda kobieta - robią to co powinni, a nie tylko to co lubią

Za granicą kobiety 90 letnie prowadzą samochód i co sa zniedołężnałe?Tylko u nas takie stereotypy,że jak przekroczy 70 -tkę to już nie do życia:D

Gość makarta1
bobasek ma racje!

Chyba że tatulek bez przerwy potrzebowal koło siebie służące,zona,córka i teraz ćmica.Niech sie nauczy.Gotowanie i sprzątanie nie takie trudne a może wreszcie doceni ciężką pracę kobiety w domciu.:classic_cool:

j;ioo "widzimisię" starszego pana jakie to zaj**iscie k**wa dziwne, ze straszy, samotny czlowiek boi sie zostania kompletnie samemu, bez nikogo bliskiego, normalnie staruszkowi odwalilo Nie przemawiaj do mnie proszę takim językiem, bo to kulturalne forum, a nie rynsztok. Druga sprawa, mam podobną sytuację i możesz mi wierzyć, że 70 letni człowiek poradzi sobie sam przez dwa miesiące. Nie widzisz tu toksycznej zależności, którą próbuje ten pan narzucić swojej córce? Kobieta nie ma pracy i niby dlaczego ma rezygnować z ogromnej szansy tylko dlatego, żeby dorosły, sprawny ojciec miał z kim pogadać? Niestety, życie to nie bajka i dla swojego własnego dobra czasami trzeba być egoistą, chociaż serce boli.

Gość kurcze ludzie
kobieto jedz i nawet dwa razy sie nie zastanawiaj. Gdyby twój ojciec był chory i niedołężny, to wiedzialabyś co robić i nawet nie pytałabyś nas o rade. Daj mu w końcu dorosnąć i niech sie wykarze że coś w życiu potrafi, a nie tylko pokazywać palcem na co ma ochote, z całym szacunkiem dla radzących sobie. Nie mówie tu o naprawde chorych, którym współczuję

Gość kurcze ludzie
czy twój ojciec finansuje ciebie i twojego syna że ma nadwami taką władze i nie akceptuje waszycg wyjazdów. A co on ma do akceptowania?! Czy ty wcinansz sie w kazdą jego rZecz ktorą robi. Nie daj sobą manipulowac, bo ja już to przechodziłam. Przepraszam za błędy, ale to z pośpiechu

Gość 12 3 4
Współczuje ci ojca.:(

Gość jedz i nawet nie rozgladaj sie
na ojca :)

Gość twój ojciec po prostu obawia
się że go zostawicie a on zostanie sam w PL bez rodziny. No jest jeszcze jedno rozwiązanie. Powinnas ojca zabrac ze soba :)

Gość współczuje ci troche bo masz
ojca egoiste.