Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość njknlknkubkjnuyhbvkjhb

sąsiad? wróg- czy przyjaciel?

Polecane posty

piszcie jakie macie kontakty z sąsiadami?

Moje tylko do dzień dobry i to tylko do wybranych sąsiadów, czyli tych z naprzeciwka:) Innych ignoruje i oni ignorują mnie:) Z flejtuchami i brudasami nie rozmawiam:o Zostawiają worki pełne śmieci przed drzwiami do śmietnika, bo im się odkluczyć drzwi nie chce:o Albo na klatkach schodowych kolekcjonują te worki. Latem mam wybór wszystkich gatunków much, jakie występują w Polsce. A zapaszek - cud, mniód i orzeszki:o

no ja tak samo, ale u mnie na osiedlu jest inaczej, no i trochę się czuję jak taki odludek, ale nie chcę mieć znajomości "na siłe"

czasem się zastanawiam, czy oni to te cudowne kontakty to na pokaz, bo czasem zalatuje taką sztucznością, że nie można tego słuchać, a nie mogę inaczej bo mamy bardzo blisko siebie balkony i ogródki

Ja tam nie mam w zwyczaju bratania się z obcymi ludźmi. Wali mnie, co kto robi u siebie w 4 ścianach.

Gość jdhjifhirehfiaqhfaeirf
ja sie ze swoja sasiadka przez sciane nienawidze i wcale tego nie ukrywamy :o

sasiad to nigdy nie jest przyjaciel bo na miasno przyjaciela trzeba zasluzyc, we wiekszosci ludzie sa zawistni, zazdroszcza, watpie w ogole ze mozna ufac tak naprawde obcej osobie bo czy wy ja znacie? procz tego ze mieszkacie obok?

Gość no, to zależy od sąsiadów
większość na dzień dobry, niektórzy i na parę zdań a z hałaśliwą suką w mieszkania pode mną - to wojna.

Gość czemu czemu
a ja mam swietnych saiadow,mieszkamy w domach odleglosc miedzy nimi jest niewielka,to naprawde duze szczescie trafic na takich sasiadow,codziennie gadamy wyglupiamy sie,w sobote albo w piatek zawsze oni u nas na grilu albo na odwrot,znamy sie juz kilkanascie lat,jestesmy nie tylko sasiadami ale i przyjaciolmi,naprawde mamy chyba szczescie,ze tak sie dobralismy i dogadujemy sie bardzo dobrze,no i zawsze mozemy na siebie liczyc.

no własnie, a u nas są młodzi, z dziećmi, przechwalają się przez balkony gadżetami dla dzieci ich kupkami i zupkami, nie mam z nimi nawet tematu